Καμπάνα δυο αγωνιστικών σε Αντσελότι

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα είναι στον πάγκο της ομάδας στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, αν τελικά δεν πραγματοποιηθεί η προκηρυχθείσα απεργία.

Η ποινή των δύο αγωνιστικών επιβλήθηκε στον Ιταλό τεχνικό για τη συμπεριφορά του προς τον διαιτητή του σαββατιάτικου αγώνα με τη Βαλένθια. Αυτό σημαίνει πως ο Αντσελότι δεν θα καθίσει στον πάγκο των Μαδριλένων στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Εσπανιόλ και στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με την Χετάφε για την τελευταία αγωνιστική. Η ποινή θα έχει ισχύ αν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, καθώς αυτή τη στιγμή είναι δεδομένη η απεργία των ποδοσφαιριστών και η επ’ αόριστον αναβολή που έχει προκηρύξει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας.

Ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι μετά το σφύριγμα της λήξης ο Αντσελότι κατεθύνθηκε με επιθετικό ύφος εναντίον του και του απευθύνθηκε με ειρωνεία σχολιάζοντας τις αποφάσεις του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το ίδιο συνέβη και στη φυσούνα, όλα αυτά καταγράφησαν από τον ρέφερι και οδήγησαν στην τιμωρία του Αντσελότι.