ΠΑΟΚ – Εθνική 2004 (Live – Audio)

Καλησπέρα σας από το γήπεδο της Τούμπας, εδώ όπου διεξάγεται ένα ιδιαίτερο παιχνίδι σήμερα!

Η Εθνική του 2004, αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, προκειμένου να ενισχυθεί το παιδοογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, ένα παιχνίδι, που ήταν επιθυμία του 16χρονου Χρυσοβαλάντη και έκανε πραγματικότητα ο οργανισμός “Make a wish”.

Για τον ΠΑΟΚ θα παίξουν Ιτάνζ, Σνάουτσνερ, Ρατς, Χασιώτης, Κόστα, Γκαρσία(!), Νομπόα, Αλεξανδρίδης, Μακ, Σκαρτάδος, Κουλούρης. Στον πάγκο θα είναι Γλύκος, Πούγγουρας, Κίτσιου, Πόζογλου, Σαββίδης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Περέιρα, Παπαγιαννόπουλος, Μαυρέας, Κούτσης, Λεοντιάδης, Σαμαράς, Καραγεωργίου, Ιορδανίδης, Κωνσταντινίδης, Τουρσουνίδης.

Για την Εθνική θα παίξουν Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Νταμπίζας, Γκουμας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Γιαννακόπουλος, Χαριστέας, Καφές, Καραγκούνης, Αμανατίδης. Στον πάγκο δίπλα στον Ρεχάγκελ, θα είναι Βρύζας, Κατεργιαννάκης, Γεωργιάδης, Φύσσας, Νικολαίδης, Λάκης, Κυργιάκος.

Παρακολουθείστε την μετάδοση του αγώνα με εικόνα από την Τούμπα, σε συνεργασία Thessports – Fatgames – INPAOK – Sirma.info και PAOK365. Στην περιγραφή ο Γιώργος Κουβεντίδης, στο σχόλιο ο Νίκος Τζαντζαράς.