Γκάλης και Λάσκαρης μαζί στο Παλέ!

O Nίκος Λάσκαρης είναι εδώ! Παρών στο Αλεξάνδρειο, παίρνοντας την πρώτη του γεύση από τον Άρη, τον κόσμο του, την ιστορία…

Ο Λάσκαρης φορώντας ένα άσπρο πουκάμισο και κρατώντας στο χέρι τη μέλλουσα σύζυγο του (ντυμένη στα… κιτρινόμαυρα), συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτηέφτασε στο Nick Galis Hall στις 19:45.

Αμέσως ανέβηκαν στα γραφεία της ΚΑΕ. Εκεί είχε την πρώτη συνάντηση και γνωριμία και με τον Νίκο Γκάλη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης παρουσία φυσικά και ορισμένων άμεσων συνεργατών του όπως ο νομικός Γιώργος Σφυρής.

Στις 20:15 έκανε την εμφάνιση του στο γήπεδο, μέσα σε αποθέωση από τους χιλιάδες φίλους του Άρη! Η πρώτη… μύηση με τον κόσμο της ομάδας ήταν γεγονός…

Μερικά μέτρα πίσω του ήταν ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος αποθεώθηκε κι αυτός από τον κόσμο των κίτρινων. Ο Λάσκαρης κάθισε δίπλα στον κορυφαίο Έλληνα αθλητή όλων των εποχών ενώ έδειξε να απολαμβάνει την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν για μια ακόμη φορά οι φίλοι του Άρη σε ένα κατάμεστο γήπεδο!

Ο επενδυτής της ΚΑΕ, Νίκος Λάσκαρης και ο Νίκος Γκάλης βρέθηκαν ήδη στην πρώτη σειρά των επισήμων για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ.

πηγή: pressaris.gr