Ο Μάτζικ για την σπουδαία επιτυχία της παιδικής ομάδας

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και υπεύθυνος του ΠΑΟΚ Junior Basketball Program Νίκος Σταυρόπουλος με αφορμή την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης της ΕΚΑΣΘ από την παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ, προέβη στην εξής δήλωση: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας της παιδικής ομάδας και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης. Ιδιαίτερα θα ήθελα να τονίσω την συμβολή των Ευρυπίδη Μελετιάδη, Γιώργου Βαλαβανίδη, Νίκου Παπαδόπουλου και Νίκου Δεμερτζή.

Όλα ξεκινούν από την εξαιρετική δουλειά των προπονητών των μικρών ηλικιών από τις ακαδημίες, το προμίνι και το μίνι και φτάνουν μέχρι το αγωνιστικό επίπεδο. Οι προπονητές μας κάνουν πολύ σημαντική δουλειά για να φτάσουν οι αθλητές μας σε επίπεδο πρωταθλητισμού, όπως έγινε φέτος  με την εφηβική, αλλά και την παιδική ομάδα. Με σωστές προσθήκες ταλαντούχων παιδιών καταφέραμε να γίνει η ομάδα περισσότερο ισχυρή, ώστε να εκπροσωπούν τον ΠΑΟΚ στο υψηλότερο επίπεδο και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όλη αυτή η δουλειά που γίνεται στο ΠΑΟΚ Junior Basketball Program, αποτυπώθηκε φέτος στην κατάκτηση των δύο τροπαίων και στο πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης για την παιδική και την εφηβική μας ομάδας, επιτυχία η οποία είναι μοναδική στα χρονικά του ΠΑΟΚ, ενώ είναι μοναδικό και το επίτευγμά των ομάδων μας, που κατέκτησαν την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ αήττητες και με συνολικό ρεκόρ 51-0!

Η ομάδα των παίδων θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ και στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος (17-21 Ιουνίου στην Πάτρα) και είμαστε σίγουροι ότι και εκεί θα προσπαθήσουν οι αθλητές μας για το καλύτερο.

Συνεχίζουμε την δουλειά μας με αφοσίωση στις αρχές μας, με σφοδρή επιθυμία να διδαχθούν σωστά το μπάσκετ οι αθλητές μας από τις πολύ μικρές ηλικίες, να μάθουν από νωρίς να είναι πρωταγωνιστές και φυσικά να συνεχίσουμε να τροφοδοτούμε με δικά μας παιδιά την πρώτη ομάδα».

Πηγή: paokbc.gr