Η ξεφτίλα της Φούτμπολ Λιγκ

Η κατάντια του δεύτερου τη τάξει… επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της χώρας, φαίνεται κι από τις αποφάσεις της επιτροπής αδειοδότησης, καθώς με εξαίρεση τρεις ομάδες, όλες οι υπόλοιπες (23 στον αριθμό!), που πήραν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα, έχουν διαφόρων ειδών προβλήματα!

Οι μόνες ομάδες, που πήραν άδεια ακόμη και για την Σούπερ Λίγκα, είναι η ΑΕΚ (κι αυτή νέα εταιρία είναι, και μάλιστα ενός χρόνου), ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία!

Μόνο για την Φούτμπολ Λιγκ και όχι για την Σούπερ Λίγκα, πήρανν άδεια η Ερμιονίδα, ο Ηρακλής Ψαχνών, ο Παναιγιάλειος, ο Νέος Αχαρναϊκός (κι αυτή νέα ΠΑΕ), ο Αγροτικός Αστέρας και ο Αιγινιακός.

Καμιά άδεια, ούτε για την Σούπερ Λιγκα, ούτε για την Φούτμπολ Λιγκ, δεν δόθηκε σε Παναχαϊκή, Λάρισα, Ηρακλή, Ολυμπιακό Βόλου, Χανιά, Ζάκυνθο, Καλλιθέα, Πιερικό, Τύρναβο, Επισκοπή, Άλιμο και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Δεν συζητήθηκε καν η περίπτωση της Καρδίτσας, που δεν πλήρωσε το παράβολο(!) και δεν παίρνει άδεια, ενώ Φωστήρας, Φωκικός και Εθνικός Γαζώρου υποβιβάστηκαν και δεν ενδιαφέρθηκαν να πληρώσουν κι αυτοί το παράβολο.