Περιμένουμε το πράσινο φως από Σαββίδη

Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος και αναφέρθηκε στο θέμα του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά είπε:

«Ο σχεδιασμός του Ιβάν Σαββίδη, ήταν αρχικά η εξόφληση των χρεών του ΠΑΟΚ, και κατόπιν τα πρότζεκτ για την ανακατασκευή της Τούμπας και του προπονητικού κέντρου της ομάδας στη Θέρμη. Πλέον επαφίεται στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ για να προχωρήσουμε. Εμείς είμαστε έτοιμοι, περιμένουμε το πράσινο φως από τον Σαββίδη ώστε να βγάλουμε την έκταση στη δημοπρασία προκειμένου να έρθει και να την πάρει».

Για το πότε θα τρέξει ο διαγωνισμός: «Εγώ και αύριο το πρωί μπορώ να τον ξεκινήσω, αρκεί να υπάρχει έμπρακτο ενδιαφέρον. Αν δεν έρθει κανείς, ο διαγωνισμός κηρύσσεται άγονος. Εμείς θέλουμε να γίνει η επένδυση και να μην καθυστερήσει για κανένα λόγο».

Με ποιους έχει μιλήσει από τον ΠΑΟΚ: «Δεν έχω μιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη, μίλησα με τον Αγγελίδη και μου είπε να περιμένω».

Πόσος καιρός απαιτείται για το πέρας της προκήρυξης του διαγωνισμού: «Χρειάζεται ένα μήνα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία»