«Ήθελα να ανταπόδωσω την αγάπη»

ÐÁÏÊ - ÅÈÍÉÊÇ EURO 2004 / ÖÉËÉÊÏ

Ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής του 2004 με τον ΠΑΟΚ, που αποτέλεσε άλλωστε δική του «ευχή».

Ο 16χρονος Χρυσοβαλάντης μίλησε στον Arena Fm 89.4 και μεταξύ άλλων είπε: «Την ευχή την σκέφτηκα κατευθείαν επειδή ήθελα να δω την αγαπημένη μου ομάδα, τον ΠΑΟΚ, να παίζει με την Εθνική του Euro 2004 αλλά και επειδή είχα πολύ αγάπη από το παιδογκολογικό και ήθελα να τους βοηθήσω και εγώ με οποιοδήποτε τρόπο».

Για το πώς ένιωσε που έπαιζε μπροστά σε τόσο κόσμο: «Το να σε βλέπει τόσος κόσμος είναι πολύ ωραία εμπειρία».

Για το γεγονός πως φόρεσε το νούμερο 7: «Εγώ ζήτησα το 7 επειδή το είχε και ο Ζαγοράκης αλλά και επειδή το φορούσε και ο πατέρας μου όταν έπαιζε μπάλα».

Για το τι του είπαν οι παίκτες: «Δέχτηκα τα συγχαρητήρια τους και τους ευχαρίστησα για την βοήθεια και που δέχτηκαν να συμμετέχουν».

Για το αν συνάντησε τους παίκτες για πρώτη φορά: «Πρώτη φορά τους συνάντησα εκτός από τον Θόδωρο Ζαγοράκη που τον είχα πετύχει στο παρελθόν».

Για το αν ασχολείται με τα αθλητικά: «Μου αρέσουν τα αθλητικά, τα κοιτάω και ασχολούμαι γενικότερα, ειδικά με τον ΠΑΟΚ».

Για τις φανέλες που πήρε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Πήρα την φανέλα που φορούσα αλλά και την φανέλα που μου έδωσαν οι διεθνείς του 2004 με τις υπογραφές τους».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να εκπληρωθεί η ευχή του: «Ήταν κάτι δύσκολο αλλά μπόρεσαν και το πραγματοποιήσαν και αυτό ήταν πολύ σημαντικό».

Για το αν μπορεί να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα τα επόμενα χρόνια: «Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα και κάνει όλους τους ΠΑΟΚτσήδες περήφανους. Είναι κάτι πολύ σημαντικό».

ια το αν μίλησε με τον Ιβάν Σαββίδη: «Μίλησα με τον Ιβάν Σαββίδη που με βράβευσε, τους παίκτες και τον προπονητή. Μάλιστα, ο κ .Σαββίδης με ευχαρίστησε κιόλας, στα Ρώσικα».

Για το κάθε πότε πηγαίνει στη Τούμπα: «Όποτε βρίσκω την ευκαιρία πηγαίνω στο γήπεδο. Είχα πάει πέρυσι με τον Πανιώνιο, με τον Λεβαδειακό και την Ξάνθη και φέτος πήγα ξανά με τον Λεβαδειακό και την Ξάνθη».

Για τους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ: «Ελπίζω ο ΠΑΟΚ να είναι η ομάδα που θα πάει φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ».