Σκάλωσε του Γκόμεζ

O Ερνάντο Γκόμεζ αναχωρεί αύριο για τις ΗΠΑ για να περάσει τις διακοπές του στο Μαϊάμι, χωρίς να έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

O Βενεζουελάνος συναντήθηκε σήμερα με τον Γιώργο Αντρέου, με την ελπίδα ότι θα ακούσει αυτά που ήθελε και να δώσουν τα χέρια, αλλά απ΄ ότι φάνηκε ο επικεφαλής του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, δεν είναι ακόμη έτοιμος να προχωρήσει τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν.

Κι αυτό γιατί δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη η μορφή που θα έχει το ΤΑΠ τη νέα σεζόν (ο ίδιος ζήτησε να πάρει το τμήμα, αλλά δεν είναι τόσο απλό…), κι ακόμη δεν έχει κάνει τις κινήσεις για τις χορηγίες, που θα χρειαστεί το τμήμα για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας σεζόν.

Από την ώρα που δεν υπάρχουν σίγουρα έσοδα, ο Αντρέου δεν μπορεί να κλείσει και συμφωνίες.

Ούτως ή άλλως, με τον 33χρονο Βενεζουελάνο, τα πράγματα δεν είναι πολύ εύκολα. Φέτος ήρθε στο δεύτερο μισό της σεζόν με σχετικά λίγα χρήματα, αλλά για την επόμενη σεζόν, ο Γκόμεζ θέλει περισσότερα χρήματα και σύμφωνα με μία πληροφορία, έχει ζητήσει διετές συμβόλαιο.

“Η ομάδα γνωρίζει τι θέλει και εξαρτάται απ΄ αυτήν αν θα με κρατήσει. Θα πρέπει να γίνουν γρήγορα οι διαπραγματεύσεις γιατί με θέλουν αρκετές ομάδες” είπε ο Γκόμεζ στον Arena FM, στέλνοντας το μήνυμα στο ΤΑΠ ΠΑΟΚ.