Θέλουν 300.000 εισιτήρια!

Στις 30 Μαίου διεξάγεται στο Βερολίνο ο τελικός του γερμανικού κυπέλλου ανάμεσα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και την Βόλφσμπουργκ, σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι…

Η Ντόρτμουντ θέλει να κλείσει μια κακή σεζόν με ένα κύπελλο και οι οπαδοί της να αποχαιρετήσουν τον Γιούργκεν Κλοπ, μετά από 7 χρόνια, στα οποία έζησαν μεγάλες στιγμές.

Φυσικά, το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, όπου γίνεται πάντα ο τελικός του κυπέλλου Γερμανίας, είναι πολύ μικρό για να τους χωρέσει όλους.

Οι αιτήσεις που έφτασαν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ για εισιτήριο του τελικού, έφτασαν τις 300.000 (!), αριθμός, που ξεπερνά κάθε φαντασία.

Τα εισιτήρια που πήρε η Ντόρτμουντ για τον τελικό ήταν μόλις 21.400, οπότε περίπου 280.000 οπαδοί έμειναν δυσαρεστημένοι!

Παρά τα 21.400 εισιτήρια, εκτιμάται ότι περίπου 40.000 οπαδοί της Μπορούσια θα ταξιδέψουν στο Βερολίνο, οι σχεδόν 20.000 χωρίς εισιτήριο, ελπίζοντας να βρουν ένα στην γερμανική πρωτεύουσα.

Η Μπορούσια πήρε ήδη τα μέτρα της, και εξασφάλισε χώρο στο Βερολίνο, σε ένα από τα μικρά αεροδρόμια, όπου θα τοποθετηθούν γιγαντοοθόνες για τους οπαδούς της, που δεν θα μπορέσουν να βρουν εισιτήριο. Τα έξοδα της εκδήλωσης ανέλαβε ο βασικός χορηγός της Ντόρτμουντ…