Μεγάλα ζόρια στον Ηρακλή…

Μεγάλο πρόβλημα δημιουργεί στον Ηρακλή η μη αδειοδότηση της ομάδας, καθώς του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα τα πράγματα θα είναι δύσκολα μ΄ αυτό το ρόστερ, και τις περιορισμένες επιλογές που θα υπάρχουν στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Ηρακλής θα μπορεί να αποκτήσει μέχρι τρεις παίκτες άνω των 24 ετών, και να κάνει δύο ανανεώσεις συμβολαίων σε παίκτες άνω των 24.

Το καλοκαίρι λήγουν πέντε συμβόλαια άνω των 24 ετών, αυτά των Χουάντερσον, Μπουκουβάλα, Πουρτουλίδη, Ιντζόγλου και Μπαρτολίνι και είναι σαφές ότι οι τρεις θα πρέπει να φύγουν…

Το πρόβλημα είναι μεγάλο γιατί ο Ηρακλής θα χάσει τρεις σημαντικούς παίκτες, και θα μπορεί να κάνει μόνο τρεις μεταγραφές έμπειρων παικτών, σε μια πολύ πιο δύσκολη κατηγορία, που του χρόνου θα παίξει με 16 ομάδες…

Στην ΠΑΕ Ηρακλής βγάζουν μια αισιοδοξία ότι μπορεί να δεύτερο βαθμό να πάρουν την άδεια, αλλά γεγονός είναι πως το πρόβλημα ηταν γνωστό εδώ και 1-2 μήνες κι όμως δεν μπόρεσε να λυθεί σε πρώτο βαθμό.

Μέχρι τώρα, η ΠΑΕ Ηρακλής έχει αποφύγει να τοποθετηθεί και να εξηγήσει στον κόσμο για ποιο λόγο δεν της δόθηκε άδεια. Η περίφημη ρήτρα εμπιστευτικότητας, ισχύει για την ΕΠΟ κι όχι για τις ομάδες, που έχουν πάντα “έννομο συμφέρον” να αμυνθούν.