Γεμάτο γήπεδο, αλλά με… σιωπή!

Όσοι βρέθηκαν πριν από σχεδόν δύο χρόνια στο Σάλκε – ΠΑΟΚ στο Γκελζενκίρχεν θα θυμούνται ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα… θορυβώδες γήπεδο!

Αυτό το γήπεδο, θα είναι κατάμεστο, όπως πάντα, και στο σημερινό παιχνίδι με την Πάντερμπορν, το τελευταίο εντός έδρας της σεζόν για τη Σάλκε, αλλά το πρώτο ημίχρονο, θα ακούγονται μόνο οι εκδρομείς από το Πάντερμπορν!

Ο λόγος;

Οι οπαδοί της Σάλκε αποφάσισαν να παρακολουθήσουν σιωπηλοί όλο το πρώτο ημίχρονο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας τους και την γενικότερη προβληματική κατάσταση που βγάζει τελευταία η Σάλκε.

Οι “βασιλικοί γαλάζιοι”, κινδυνεύει να μείνουν και εκτός Γιουρόπα Λιγκ και μετά από την ήττα από την Κολωνία, έκαναν ότι κι ο Αναστασιάδης με τον Τζαβέλλα και τον Σπυρόπουλο. Έθεσαν τον Σαμ και τον Μποάτενγκ εκτός ομάδας και έκαναν γνωστό ότι δεν θα ξαναπαίξουν με τη φανέλα της Σάλκε!

“Οι φίλαθλοι έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε πάλι την εμπιστοσύνη τους” είπε ο προπονητής της Σάλκε, Ρομπέρτο Ντι Ματέο.