Σειρά παίρνει ο Ατρόμητος

Η Παρασκευή ουσιαστικά ήταν η τελευταία μέρα ξεκούρασης πριν από το 20 ήμερο που θα κρίνει όλη τη σεζόν για τον ΠΑΟΚ. Από εδώ και πέρα, ο Δικέφαλος είναι σε λειτουργία Play Offs και οι προπονήσεις προσαρμόζονται στο φορτωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Το Σάββατο (16.05) στη συννεφιασμένη Νέα Μεσημβρία ο Γιώργος Γεωργιάδης ξεκίνησε την στοχευμένη προετοιμασία της ομάδας για την πρεμιέρα των Play Offs κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Έλληνας τεχνικός μετά την καθιερωμένη προθέρμανση επικέντρωσε τις ασκήσεις της προπόνησης στο κομμάτι της τακτικής.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρό χώρο και τέσσερις μίνι εστίες, ομαδικής ανασταλτικής λειτουργίας και γρήγορης μετάβασης από την άμυνα στην επίθεση.

Μέρος της προπόνησης χωρίς να αισθανθούν ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ακολούθησαν οι Μιγκέλ Βίτορ , Στέφανος Αθανασιάδης . ΟΔημήτρης Παπαδόπουλος έκανε θεραπεία στο γυμναστήριο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο γήπεδο.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης που ταλαιπωρείται από θλάση δευτέρου βαθμού στη δεξιά γαστροκνημία έκανε θεραπεία και τρέξιμο, ενώ ο Εγιάλ Γκολάσα έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδηςακολούθησε αυξημένης έντασης πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και μπάλα κι ο Αστέριος Γιακουμής έκανε τρέξιμο.

Την Κυριακή (17.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Πηγή: paokfc.gr