Επιμένει για την 2η θέση ο Καλαϊτζίδης

Στην Ελευθερούπολη δεν έγινε συνέντευξη Τύπου, ωστόσο ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης κάλεσε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για να τους κάνει δηλώσεις.

Ο προπονητής και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, αναφέρθηκε και πάλι στο ενδεχόμενο η δεύτερη θέση να οδηγήσει σε άνοδο.

«Είμαστε πλήρως αδικαιολόγητοι για το αποτέλεσμα, στην σωρεία των φάσεων που δημιούργησε και δεν αξιοποίησε η ομάδα, αλλά εκτιμώ ότι το αποτέλεσμα με οποιοδήποτε τρόπο πρέπει να είναι νικηφόρο για τον Άρη» είπε αρχικά ο Καλαϊτζίδης.
Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Ήταν μία πολύ δύσκολη μέρα, βρίσκω απόλυτα δικαιολογημένες τις διαμαρτυρίες του κόσμου, αλλά είμαστε εδώ για να υλοποιήσουμε τον στόχο έστω και μέσω της δεύτερης θέσης που εκτιμώ, το έχω πει και το τελευταίο διάστημα, ότι θα είναι προνομιούχος».

Ο Καλαϊτζίδης είπε ακόμη: «Αλίμονο αν μια μεγάλη ομάδα, λυγίζει με οποιοδήποτε πρόβλημα βρίσκει μπροστά της. Έχουμε και την ψυχική δύναμη και την θέληση να τα αλλάξουμε όλα. Θέλει υπομονή κι επίμονή. Μεγάλη πίκρα η σημερινή, αλλά θα το αλλάξουμε. Δικό μας δημιούργημα έχει και τα καλά και τα άσχημα. Άρα από εμάς πηγάζει και η απώλεια και η σωτηρία».

Καταλήγοντας τόνισε: «Εκτιμώ ότι θα υλοποιήσουμε τον στόχο έστω και μέσω της δεύτερης θέσης. Δεν ήταν αυτοσκοπός η δεύτερη θέση αλλά έγινε βάσει των συνθηκών»