Νέες βολές για Καλαϊτζίδη

Μετά τον Πάουλο Κάμπος, ήταν κι η σειρά του Παναγιώτη Ατματσίδη να τα… χώσει έστω και εμμέσως στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Ο νεαρός επιθετικός, που αποχώρησε αιφνιδιαστικά τον Ιανουάριο από τον Άρη, κατέστησε ουσιαστικά τον Καλαϊτζίδη υπεύθυνο για το ότι ο Άρης δεν κατέφερε να ανέβει στην Φούτμπολ Λιγκ…

Είπε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του Άρη…

“Κι εγώ νομίζω ότι αν έμενε ο Κάμπος, ο Άρης θα ανέβαινε στη Β΄ Εθνική. Άλλωστε, ο Κάμπος όταν έφυγε τον Άρη τον άφησε πρώτο.. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έφυγε ο Κάμπος… Αν ήταν αυτός ο λόγος με τα χαρτιά του, θα έπρεπε να υπάρχει από την αρχή. Εμένα στην ομάδα ο Καλαϊτζίδης με έφερε, αλλά λέω αυτό που πιστεύω.

Μπορώ να πω με σιγουριά ότι είχε την αποδοχή και τον σεβασμό όλων των παικτών, ακόμη κι αυτών που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Δούλευε και με τους 25 παίκτες που μπορεί να είχε στην ομάδα, και είχε κερδίσει τον σεβασμό όλων.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Άρη ήταν η αλαζονεία. Ο Άρης αξίζει να διεκδικεί πράγματα στη Σούπερ Λίγκα, αλλά θα πρέπει να πάει βήμα βήμα για να το καταφέρει. Εμείς κοιτούσαμε τα επόμενα βήματα, χωρίς να κάνουμε τα πρώτα. Μόνο οι παίκτες δεν ήταν αλαζόνες. Το ποιοι ήταν ας το κρίνουν οι άλλοι. Και δεν μιλάω για τον κόσμο”