Να κάνουν άγαλμα στον Ιβάν!

Για τον Δικέφαλο, τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και την διαδικασία των play-off μίλησε στο Metropolis 95,5 ο πρόεδρος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός.

Αναλυτικά:

Για τα πλέι οφ και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι παιχνίδια που θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Και οι τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν έχουν εμπειρία από πλέι οφ. Έδειξαν στο πρωτάθλημα πως στηρίζονται στη δυναμική των εδρών τους. Ευελπιστούμε να ξεκινήσουμε θετικά, οπότε για εμάς είναι ένα καθοριστικό ΠΑΙΧΝΊΔΙ. ΑΝ ξεκινήσουμε νικηφόρα θα μπορούμε να μπούμε στο σωστό δρόμο για τις δύο πρώτες θέσεις».

Για το αν είναι φαβορί Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ: «Αν βάλουμε το brand name που κουβαλούν οι ομάδες, σίγουρα είναι φαβορί. Ωστόσο και εμείς με τον Αστέρα Τρίπολης έχουμε εμπειρία από τον θεσμό και δεν θα είμαστε εύκολοι αντίπαλοι».

Για τον κόσμο που θα βρεθεί στο Περιστέρι: «Είναι καλή ώρα και πιστεύω ότι θα υπάρχει σημαντική προσέλευση του κόσμου για να μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε νικηφόρα».

Για τον Ιβάν Σαββίδη και την αποπληρωμή των χρεών: «Πρέπει να του κάνουν μια προτομή και να πάρει και ένας δρόμος της Θεσσαλονίκης το όνομά του. Είναι μεγάλος ευεργέτης ο Σαββίδης με αυτό που έκανε γιατί γνωρίζετε όλοι που θα ήταν ο ΠΑΟΚ ΑΝ δεν ήταν ο Σαββίδης. Δεν ξέρω ποιοι τον έφεραν, ο Ζαγοράκης ή ο Βρύζας αλλά αξίζουν και σε αυτούς τα εύσημα που τον έπεισαν να έρθει και να επενδύσει στον ΠΑΟΚ».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα: «Χρειάζονται και άλλα πράγματα εκτός από τα χρήματα για να πάρεις το πρωτάθλημα. Πάντως εφέτος ο ΠΑΟΚ έκανε βήματα προόδου. Όταν για ένα γύρο διεκδικείς τον τίτλο αυτό δείχνει βήματα προόδου ασχέτως αν δεν ήταν καλή η κατάληξη. Δεν το παίρνεις ξαφνικά το πρωτάθλημα, όσα χρήματα κι αν βάλεις. Χρειάζεται σωστή ΣΤΕΛΈΧΩΣΗ, να είσαι τυχερός στις μεταγραφές και πολλά άλλα».

Για το αν θα επηρεάσει τον Ολυμπιακό πιθανή αποχώρηση Μαρινάκη από την προεδρία: «Ο Ολυμπιακός έχει ένα πλάνο, dna πρωταθλητισμού και είναι οικονομικά ισχυρός από την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στο Champions League. Δεν νομίζω ότι θα αποδυναμωθεί. Όσοι πρόεδροι κι αν πέρασαν στο παρελθόν, ο Ολυμπιακός παρέμεινε μεγάλος».