Χάβος… τέλος!

Παρελθόν για τον Παναιτωλικό, μετά από 2,5 απόλυτα πετυχημένα χρόνια, αποτελεί ο Μάκης Χάβος, απόφαση που λήφθηκε μετά από συνάντηση του Έλληνα τεχνικού με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Φώτη Κωστούλα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι λόγοι του διαζυγίου έχουν να κάνουν με τη διαφορά στο οικονομικό μέρος της συμφωνίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού αναφέρει τα εξής:

«Μετά από συνάντηση του προέδρου Φώτη Κωστούλα με τον προπονητή της ομάδας Μάκη Χάβο, αποφασίστηκε η μη ανανέωση της συνεργασίας για τον επόμενο χρόνο. Ο Μάκης Χάβος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού τον Ιανουάριο του 2013 και οδήγησε με επιτυχία την ομάδα στην επιστροφή της στη Super League. Με την ίδια επιτυχία συνέχισε την περίοδο 2013-2014, όταν ο Παναιτωλικός τερμάτισε στην 9η βαθμολογική θέση, που ήταν η καλύτερη στην ιστορία του. Την επίδοση αυτή βελτίωσε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, καταλαμβάνοντας την 7η θέση.

Ευχαριστούμε τον Μάκη Χάβο για το σημαντικό έργο που επιτέλεσε, την προσφορά του στην ομάδα και την άριστη συνεργασία που είχαμε σε όλους τους τομείς σ’ αυτό το διάστημα. Ευχόμαστε καλή πορεία στην επαγγελματική του καριέρα και προσωπικές επιτυχίες».