«Πάμε για άμεση άνοδο»

Τη διετία 2011-13 ήταν μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, όπου τα είχε σπάσει με τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος τα έβαλε μαζί του…

“Ο Μποτσιβάλης θα φύγει με υποβρύχιο από τον Βόλο” είχε δηλώσει τότε ο νυν δήμαρχος Βόλου, ο οποίος δεν συμπάθησε ποτέ τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη, ο οποίος από χθες το βράδυ, έχει υπό τον έλεγχό του τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα αποφάσισε να του δώσει την ομάδα, για να ηγηθεί της προσπάθειας στην Γ΄ Εθνική για την επιστροφή στην Φούτμπολ Λιγκ.

“Ο στόχος μας είναι η άμεση επιστροφή στην Φούτμπολ Λιγκ” είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιωτης Μποτσιβάλης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι θα γίνουν βελτιώσεις στις γηπεδικές εγκαταστάσεις, εντός των ημερών θα ανακοινωθεί ο προπονητής, και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα.

Ο Μποτσιβάλης (που εμφανίστηκε στη συνέλευση με τον παλαίμαχο του Απόλλωνα, Θεόφιλο Χατζηϊωαννίδη), είναι ιδιοκτήτης ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων στην Αγριά του Βόλου, αλλά και μίας εταιρίας που παράγει ρουχισμό για τα σώματα ασφαλείας κι αυτοί που τον γνωρίζουν λένε πως δεν αμφισβητείται η οικονομική του δύναμη.

Σύμφωνα με τους ίδιους, δίπλα στον Μποτσιβάλη θα είναι και επιχειρηματίες από την Αθήνα, και ο στόχος είναι η επάνδρωση της ομάδας με παίκτες επιπέδου Φούτμπολ Λιγκ, έτσι ώστε ο Απόλλωνας να ανέβει “τρένο” στην Φούτμπολ Λιγκ.