Ο νέος επενδυτής του Απόλλωνα και ο μεγάλος του στόχος…

Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, είναι ο νέος επενδυτής του Απόλλωνα Καλαμαριάς και σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Αθλητικό Μετρόπολις, συστήθηκε στον κόσμο της ομάδας.

“Ως επιχειρηματίας. Πορέρχομαι από τον βιομηχανικό χώρο. Ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια και με τον τουρισμό. Ζω μεταξύ Αθηνών-Βόλου και τώρα θα είμαι και στη Θεσσαλονίκη.Εχω ένα ξενοδοχείο στον Βόλο και υφαντουργείο στην Αθήνα”, τόνισε αρχικά αναφορικά με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Για την απόφαση του να ασχοληθεί με τον Απόλλωνα: “Θέλω να ασχοληθώ με μία καθαρή ομάδα. Έχω τελείως διαφορετική φιλοσοφία που την εφάρμοσα στο παρελθόν. Θέλω όλο τον κόσμο, τους Καλαμαριώτες και τον Ποντιακό στοιχείο κοντά μου.Ο σκοπός μας είναι να ανεβεί η ομάδα, γιατί αλλιώς δεν έχω λόγο να έρχομαι στη Θεσσαλονίκη”.

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό Βόλου: “Hμουν τα δύσκολα χρόνια, όταν έπεσε η ομάδα. Πιο πολλά μάθαμε τότε πριν παίξουμε παρά όταν παίξαμε. Είχα συνεργασία με Ηρακλή και Καβάλα και καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα. Ήθελα εξ΄αρχής ένα καθαρό σωματείο κι έχω πολλούς φίλους και Πόντιους και Θεσσαλονικείς. Εν μέσω κρίσης στην χώρα,αυτή τη στιγμή πρέπει να δημιουργήσουμε ένα πολύ καλό τιμ με αυστηρό έλεγχο στα οικονομικά για να ανεβεί στη Φούτμπολ Λιγκ. Πρώτος στόχος είναι αυτός. Θα παίξουν πολλά ρόλο, θα τα δούμε αυτά μετά”.

Για τους συνεργάτες του στον Απόλλωνα: “Θα έχω συνεργάτες Θεσσαλονικείς.Οι περισσότεροι θα είναι Καλαμαριώτες”.

Το μήνυμα του στον κόσμο: “Τους θέλω να είναι κοντά μου, όχι για το εισιτήριο, αλλά για να είναι μία καυτή έδρα, να στηρίξουν την ομάδα”.