Μίτσελ για Ινσαουράλδε και ΠΑΟΚ

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ ο οποίος φυσικά και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και στη φάση του Εντινγκά με τον Ινσαουράλδε:

«Είναι λογικό να μην μου άρεσε το παιχνίδι. Φυσικά δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα. Δεν μου άρεσε και ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίσαμε το παιχνίδι, καθώς είχαμε υπερβολική αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Είναι άσχημο να έχεις σιγουριά. Πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά η σιγουριά πρέπει να έρχεται με τη σκληρή δουλειά. Πρέπει με την καθημερινή προσπάθεια να έχεις σιγουριά. Την περασμένη εβδομάδα θέλαμε να έχουμε αυτοπεποίθηση, προσεγγίζοντας τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αλλά τελικά δεν το κάναμε με τον τρόπο που έπρεπε. Πήγαμε με αυτοπεποίθηση, όχι όμως και με την προσοχή που έπρεπε».

Το συμβάν με τον Εντινγκά: «Έως την άφιξή μας στο αεροδρόμιο δεν είχα δει αυτές τις εικόνες. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί. Μέσα στο αεροπλάνο άρχισα να βλέπω κάποιες εικόνες. Τελικά είδα το παιχνίδι, όταν έφθασα στο σπίτι μου. Κατάλαβα πως δεν είναι καθόλου εύκολο για έναν παίκτη να συνεχίσει να είναι ψύχραιμος όταν έχει δεχθεί μία τέτοια επίθεση. Πολλές φορές μιλάμε για τον διαιτητή. Όμως, εκτός από τον διαιτητή θα πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε για τη συμπεριφορά και για τον τρόπο κάποιον ανθρώπων μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Τα λάθη επιτρέπονται σε όλες τις φάσεις. Επιτρέπεται να κάνουμε λάθη, όμως δεν μας αρέσει καθόλου να έχουν οι άνθρωποι αυτή την πρόθεση. Διαφωνούμε με την πρόθεση, όχι με το λάθος. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν μένει ατιμώρητη μία τέτοια ενέργεια ενός ποδοσφαιριστή. Γιατί αυτές οι εικόνες φτάνουν σε οποιοδήποτε άκρο του πλανήτη. Και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί είναι σα να επιτρέπουμε τέτοιες ενέργειες».