Η νέα bluearena.gr

Η bluearena.gr συμπληρώνει σε λίγο διάστημα πέντε χρόνια «ζωής» και παρουσίας στο διαδίκτυο. Ηταν Απρίλιος του 2009 όταν ο Γιάννης Χαρισούλης, από τους παλαιότερους και εμπειρότερους δημοσιογράφους για δεκαετίες δίπλα στον Ηρακλή, αποφάσιζε να βγάλει στον «αέρα» την πρώτη -χρονικά- ειδησεογραφική ιστοσελίδα αφιερωμένη σε μία ομάδα.

Οι φίλοι του Ηρακλή είχαν από τις 30 Απριλίου 2009 και συνεχίζουν να έχουν μέχρι σήμερα τη δική τους «γωνιά» στο διαδίκτυο, μια προσπάθεια που αγκαλιάστηκε από τον κόσμο του Ηρακλή, με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση που προσφέρουν οι «υπογραφές» των: Δημήτρη Βλάχου, Γιάννη Πάγκου, Θωμά Καλέση, Θωμά Μίχου, Γιώργου Κυπραίου, Σμαρώ Παυλού, ενώ αρθρογραφούν οι Γιώργος Μαντζιούκης, Δήμος Μωϋσιάδης, Χάρης Λάμπρου.

Η bluearena.gr από σήμερα άλλαξε μορφή και σχεδίαση. Κάνοντας μια νέα αρχή και ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της εποχής. «Με νέα δομή, μοντέρνα σχεδίαση, περισσότερες στήλες, ενώ πλέον ανταποκρίνεται πλήρως σε κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες, όπως μας το είχατε ζητήσει. Σε κάθε νέο ξεκίνημα, συνηθίζεται η καταγραφή όσων προηγήθηκαν. Ως συντάκτες όμως της BlueArena (ευτυχώς δεν υπάρχουν αφεντικά), δεν νιώθουμε την ανάγκη να… ξανασυστηθούμε», γράφουν στο νέο καλωσώρισμά τους τα παιδιά του bluarena.gr.

Κάντε μια βόλτα στο www.bluearena.gr