«Θα είναι θέμα έδρας»

 

Ρόμπερτ Μακ, Σαρλ Ιτάνζ και Φακούντο Περέιρα, χαρακτήρισαν ικανοποιητικό τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ τόνισαν τη σημασία του να πετύχουν το απόλυτο των νικών στην Τούμπα.

Αρχικά ο Ρόμπερτ Μακ είπε: «Το σημαντικό είναι πως δεν χάσαμε. Ηταν ένα ανοιχτό ματς, πήραμε την ισοπαλία. Πρέπει να πάρουμε τα ματς στην έδρα μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε την πρώτη θέση. Τα παιχνίδια είναι πολύ κοντά και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά».

Για το ότι δεν σκοράρει: «Εχει περάσει καιρός από το τελευταίο μου γκολ. Θα συνεχίσω να προσπαθώ αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, ακόμη κι αν δεν σκοράρω εγώ».

Για το ότι έγινε ανοιχτό ματς στα τελευταία λεπτά του αγώνα: «Και εμείς είχαμε ευκαιρίες και ο Ατρόμητος. Θα μπορούσε οποιαδήποτε ομάδα να νικήσει».

Για την συνέχεια: «Από τις λεπτομέρειες θα κριθούν πολλά στη συνέχεια. Είναι σημαντικό που αντιδράσαμε. Πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες για να βγούμε πρώτοι».

Από την πλευρά του ο Σαρλ Ιτάνζ είπε: «Εχω κακές στιγμές όταν παίζουμε στο Περιστέρι Είναι τρελό αυτό. Πρέπει να νικήσουμε τα τρία εντός και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα στα εκτός αλλά δεν πρέπει να χάσουμε βαθμούς στην έδρα μας. Είμαστε παίκτες και οφείλουμε να συνεχίσουμε».

Όσο για τον Περέιρα επεσήμανε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τον βαθμό της ισοπαλίας σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Σαφώς και δεν είναι καλό για εμάς ότι κέρδισε ο Παναθηναϊκός, αλλά υπάρχουν ακόμη πέντε παιχνίδια. Μπορούμε σε αυτά τα ματς να πάρουμε τους πόντους που θέλουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας».