Ο Σχιζοδήμος έγινε… Λουίς Φίγκο

Τον Λουίς Φίγκο μιμήθηκε ο Βασίλης Σχιζοδήμος…

Ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Πορεία”, που διαπίστωσε ότι θα υποστεί την πέμπτη και πιο βαριά ήττα του στις εκλογικές αναμετρήσεις της ΕΠΣΜ, αποφάσισε να μην κατέβει στις εκλογές, όπως έκανε και ο Λουίς Φίγκο, ο οποίος είδε πως τα κουκιά τα μάζεψε ο Γιόζαφ Μπλάτερ κι αποφάσισε να αποσυρθεί από τις προεδρικές εκλογές της ΦΙΦΑ.

Ο Σχιζοδήμος επέλεξε να αποσυρθεί όταν διαπίστωσε ότι η παράταξη Γραμμένου, θα έκανε περίπατο, παίρνοντας γύρω στο 70% των ψήφων, μετά και την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να στηρίξει τη σημερινή διοίκηση.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε για να γνωστοποιήσει την απόσυρσή του από τις εκλογές, ο Σχιζοδήμος καταγγέλει… πλειστηριασμούς, στους οποίους, όπως αναφέρει, δεν ήθελε να συμμετάσχει.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής :

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο επικεφαλής της «Νέας Πορείας», Βασίλης Σχιζοδήμος, σχετικά με την απόσυρσή του από την εκλογική «μάχη» της ερχόμενης Δευτέρας 25 Μαΐου, της ΕΠΣΜ, αναφέρει:

«Για προφανείς λόγους, ανώτερους από τη θέληση και τη δύναμή μας, αποφασίσαμε να μην υποβάλλουμε υποψηφιότητα για τις επικείμενες εκλογές της Ένωσής μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμμετέχουμε σε διαδικασίες πλειστηριασμού της ψήφου των σωματείων, ούτε μπορούμε, ούτε και θέλουμε να ανταγωνιστούμε τα ετερόκλητα συμφέροντα που έχουν συνασπισθεί, ούτε επιθυμούμε να τα υπηρετήσουμε. Η παράταξή μας έχει σκοπό να υπηρετήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τα συμφέροντα της πόλης, ελεύθερα και ανεξάρτητα. Χάνεται μία ιστορική ευκαιρία για το τέλος ενός φαύλου καθεστώτος, που όλοι γνωρίζουν και αποδοκιμάζουν.

Ευχαριστούμε όσους στήριξαν τον αγώνα μας και θα είμαστε δίπλα σε αυτούς που υπηρετούν αρχές και αξίες»