Βγήκε στο Metropolis και είπε ότι θα αυτοκτονήσει! (audio)

Ένα απίστευτο όσο και θλιβερό περιστατικό έλαβε χώρα στον ραδιοφωνικό «αέρα» της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στο Αθλητικό Metropolis. Ακροατής βγήκε στην εκπομπή του Κωστή Ραπτόπουλου και μεταξύ άλλων είπε ότι θα αυτοκτονήσει.

Υπήρξαν οι απαραίτητες… παροτρύνσεις ώστε να μη γίνει αυτόχειρας, ενώ σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ραδιογωνικός σταθμός το… δράμα είχε αίσιο τέλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διεύθυνση και το προσωπικό του Ομίλου Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Metromedia οφείλουν να ευχαριστήσουν τους ακροατές του Metropolis 95.5 για το ενδιαφέρον που έδειξαν να πληροφορηθούν ποια εξέλιξη είχε το θέμα ενός συμπολίτη μας, ο οποίος εμφανίστηκε τηλεφωνικώς στη βραδινή εκπομπή του Κωστή Ραπτόπουλου και δήλωσε ότι θέλει να θέσει τέλος στη ζωή του.

Τους ενημερώνουμε ότι η υπόθεση έληξε με τον καλύτερο τρόπο, χάρη στην ευαισθησία και τους έξυπνους χειρισμούς των ραδιοφωνικών παραγωγών Κωστή Ραπτόπουλου και Γιάννη Χιλιτίδη, τη συνδρομή του δημοσιογράφου Δημήτρη Δραγώγια, που άκουγε την εκπομπή, αλλά και την άμεση κινητοποίηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Ο άνθρωπος αυτός βρήκε ειλικρινή συμπαράσταση και πείστηκε να οδηγηθεί σε ψυχιατρικό κέντρο για περαιτέρω βοήθεια από ειδικούς επιστήμονες.

Στην περίπτωση αυτή το Metropolis έδειξε πόσο σημαντικό κοινωνικό ρόλο μπορεί να παίξει ένα Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης και αισθανόμαστε όλοι υπερήφανοι γι’ αυτό».

 

Ακούστε το ηχητικό ΕΔΩ