Κλειστός τελικός, χωρίς Σπυρόπουλο

Αύριο το βράδυ διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κλειδώνεται στην συνδρομητική τηλεόραση, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για σημαντικό γεγονός, που θα έπρεπε να είναι στη λίστα των εκδηλώσεων που μεταδίδονται και από ελεύθερο κανάλι.

Στην Ελλάδα δεν ιδρώνει κανένα αυτί κι έτσι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν θα μπορέσει να δει τον τελικό…

Όσοι τον δουν, δεν θα ακούσουν την φωνή του Αλέξη Σπυρόπουλου, που περιέγραψε τους προηγούμενους τελικούς και είναι το βαρύ χαρτί του ΟΤΕ TV στις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Ο Σπυρόπουλος είχε περιγράψει τον αγώνα Φωστήρας – Ολυμπιακός τον Ιανουάριο, όταν οι ερυθρόλευκοι πήραν ένα πέναλτι, που δεν θα το σφύριζε ούτε ο… Μαρινάκης, κι ο Σπυρόπουλος είχε το θράσσος να πει στον αέρα ότι δεν ήταν πέναλτι!

Από εκείνο το παιχνίδι, ο ίδιος και ο ΟΤΕ TV βρέθηκαν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, που έβγαλε και οργισμένη ανακοίνωση, στο παιχνίδι με τον Τύρναβο ο Περέιρα δεν πήγε στην συνέντευξη τύπου ως όφειλε, και δεν τιμωρήθηκε από την ΕΠΟ και ο Σπυρόπουλος σταμάτησε να περιγράφει αγώνες στους οποίους συμμετέχει ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός και στον τελικό, οπότε Σπυρόπουλος με ρεπό στο σπίτι του…

Το ματς μεταδίδεται σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα και σχόλιο Χρήστου Σωτηρακόπουλου, οι οποίοι είναι ούτως ή άλλως εξαιρετικοί στη δουλειά τους…