Έλεγαν ψέμματα για την μη αδειοδότηση!

Όπως είχαν αντιληφθεί οι περισσότεροι, η μη αδειοδότηση της ΠΑΕ Ηρακλής δεν είχε να κάνει με τις…. μπούρδες περί τριετίας, που διέρρεαν από την ΠΑΕ και… ανέλυαν οι… ειδικοί, που προσπαθούσαν να οδηγήσουν τον κόσμο σε λάθος συμπεράσματα.

Το πρόβλημα ήταν οικονομικό και το παραδέχτηκε σήμερα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λάζαρος Καλαϊτζίδης, μιλώντας στο Αθλητικό Μετρόπολις και στον Γιώργο Μπούζο.

Ο Καλαϊτζίδης, ο οποίος είναι δίπλα στον Παπαθανασάκη και γνωρίζει από πρώτο χέρι, ήταν ειλικρινής, κατακεραυνώνοντας ουσιαστικά, αυτούς που διαρρέουν παραμύθια.

«Είμαι πολύ αισιόδοξος και θα πάρουμε την άδεια την Τρίτη. Είναι θέμα οικονομικό, το οποίο έχουμε ξεπεράσει και τακτοποιήσει. Είναι θέμα οικονομικό, πιστεύω ότι έχει τακτοποιηθεί και θα πάρουμε την άδεια. Βρήκαμε πάρα πολλά οικονομικά θέματα από τα παλιά. Το τι βρίσκουμε κάθε μέρα, καλύτερα να το πω. Παίκτες που δεν έπαιξαν ένα λεπτό, ήρθαν και ζητούσαν να πληρωθούν. Ο Ηρακλής κατά 100% έχει αλλάξει εικόνα και πρέπει να το σεβαστούν αυτό στην Ομοσπονδία. Είναι μεγάλη η διαφορά με έναν Ηρακλή στη Σουπερ Λιγκ με άδεια από έναν Ηρακλή χωρίς άδεια», ήταν τα λόγια του Καλαϊτζίδη, που παραδέχτηκε ότι το πρόβλημα είχε να κάνει με οφειλές σε παλιούς παίκτες, όχι επί των ημερών Παπαθανασάκη.

O Kαλαϊτζίδης άφησε να εννοηθεί ότι επρόκειτο για εκκρεμότητα, που άφησε η προηγούμενη διοίκηση.

Είναι απορίας άξιον γιατί από τον Ηρακλή επέλεξαν να διαρρέουν παραμύθια κατακεραυνώνοντας πάλι την ΕΠΟ, ενώ ήταν αυταπόδεικτο ότι αυτά για την τριετία και το ΑΦΜ ήταν… μπούρδες, αλλά τριετία δεν έκλεισε ούτε η Κέρκυρα, αλλά παίρνει κανονικά άδεια, ενώ ο Ηρακλής είχε πάρει άδεια κανονικά το 2013.

Το ψέμα ως συνήθως, έχει κοντά πόδια.

Το πρόβλημα είχε εντοπιστεί, υπήρχε επαφή με την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ και έγινε προσπάθεια εξ αρχής να λυθεί. Σε πρώτο βαθμό, ο Ηρακλή δεν είχε προλάβει, σε δεύτερο ίσως τα καταφέρει.

Δεν αποκλείεται, η αύξηση κεφαλαίου που έγινε τις προηγούμενες μέρες να μην είναι άσχετη με την υπόθεση…

Το απότελεσμα της έφεσης του Ηρακλή, θα ανακοινωθεί την Τρίτη.