Πρόβα για… παλαίμαχος στη Λεωφόρο

Μεγάλο όνομα, αλλά καμιά σχέση με τον παίκτη που πέρασε στα νιάτα του από την Λιόν, την Ρεάλ και την πρώτη φορά από την Τσέλσι.

Στα 32 του χρόνια (γεννήθηκε στις 3/12/1982), τον Μίκαελ Εσιέν τον έχει πάρει η κατηφόρα και όπως όλα δείχνουν, θα έρθει στην Ελλάδα για τα τελευταία του ποδοσφαιρικά ένσημα στον Παναθηναϊκό.

Ο Γκανέζος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για αποδοχές λίγο πάνω από το εκατομμύριο ευρώ και όπως γράφουν οι σημερινές εφημερίδες, η συνεργασία είναι προ των πυλών.

Ο Εσιέν δεν έχει ποδοσφαιρικό ρυθμό τα τελευταία δύο χρόνια, και η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει πέσει κατακόρυφα, με τις δύο κακές σεζόν σε Τσέλσι και Μίλαν.

Το καλοκαίρι του 2013 ο Εσιέν επέστρεψε στην Τσέλσι, αλλά τίποτα δεν ήταν όπως παλιά. Έπαιξε μόλις ενάμιση ημίχρονο, και ήταν μεταξύ πάγκου και κερκίδας, και τον Ιανουάριο του 2014 πήγε στην Μίλαν.

Ούτε εκεί τα πράγματα ήταν καλύτερα. Έκανε κάποιες σποραδικές συμμετοχές (7 συνολικά), και φέτος τα πράγματα έγιναν χειρότερα.

Φέτος κατέγραψε μόλις 13 συμμετοχές, αλλά μόνο σε 4 παιχνίδια έπαιξε 90 λεπτά. Στον δεύτερο γύρο έπαιξε ελάχιστα, και τους τελευταίους δύο μήνες είναι τραυματίας…

Αναμφίβολα μεγάλο όνομα, απ΄ αυτά που συγκινούν τους Έλληνες φιλάθλους, αλλά με αβέβαιο παρόν και μέλλον…

Σίγουρα, αν τελικά γίνει, μια κίνηση εντυπωσιασμού.