Ένταση για το πανό

Με επεισοδιακό τρόπο τα προεόρτια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τους τόνους ανάμεσα στους εκπροσώπους της αστυνομίας και του Ολυμπιακού να ανεβαίνουν επικίνδυνα κατά την διάρκεια της σημερινής σύσκεψης για τα μέτρα τάξης.

Αφορμή το επίμαχο πανό, το οποίο σχεδιάζουν να αναρτήσουν οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» και θα έχει ως στόχο τους Γιάννη Αλαφούζο, Δημήτρη Μελισσανίδη και Νίκο Πατέρα.

Οι αρχές έθεσαν το ζήτημα επί τάπητος στην σημερινή σύσκεψη προκαλώντας την έντονη αντίδραση των Σάββα Θεοδωρίδη και Κώστα Καραπαπά.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε: ««Εμείς θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι γιορτή και θα κάνουμε τα πάντα ώστε και ο τελικός να είναι γιορτή.

Αφήστε, λοιπόν, τις ιστορίες με τα πανό και δείτε όλους αυτούς που μας συκοφαντούν καθημερινά και κυρίως τον πρόεδρό μας, τον κ. Μαρινάκη, αλλά απλά τον κάνουν πιο δυνατό! Αυτό καταφέρνουν. Ξαναλέω, εμείς θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι γιορτή».

Από τη δική του πλευρά, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, έκανε λόγο για άλλα πανό τα οποία βρίσκονται δίπλα στη ΓΑΔΑ, βάσει οργανωμένου σχεδίου: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι εξοργισμένος γιατί βλέπει εδώ και καιρό συκοφαντικά και δυσφημιστικά πανό σε όλη την Ελλάδα για τον κ. Μαρινάκη. Μέχρι και λίγα μέτρα από τη ΓΑΔΑ βάζουν τέτοια πανό διαρκώς, προφανώς βάσει οργανωμένου σχεδίου. Πού ήταν η ευαισθησία του Υπουργείου, των αρχών και του κ. Σιμιτζόγλου; Δεν τα έχουν δει; Δεν τα γνωρίζουν; Τι έχουν κάνει για να σταματήσει αυτή η χυδαιότητα;».