Η προς Κορινθίους επιστολή της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής…

Ανακοίνωση-επιστολή προς τον Δήμαρχο Κορίνθου απέστειλε η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή, με αφορμή την μετακόμιση της πατρινής ΠΑΕ στην Κόρινθο.

Η Ερασιτεχνική ενημερώσει τους Κορινθίους για μία σειρά δηλώσεων του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια, κατά των Δημάρχων Πατρών και απλών πολιτών, ενώ επαναλαμβάνει τους λόγους που έφυγε από την Πάτρα ο Ανδρέας Σάμαρης. Αναφορά γίνεται και στο γήπεδο της Αγυιάς όπου τονίζει χαρακτηριστικά ότι θα στείλει σε κορνίζα την άδεια για το συγκεκριμένο γήπεδο.

Αναλυτικά:

«Κοινοποίηση προς τον Πνευματικό κ. Δήμαρχο Κορινθίων

Τα -κατά μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναχαϊκή- “υποκείμενα” τα μέλη της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκή που “κάνουν αρπαχτές” με Ακαδημίες ποδοσφαίρου , σας γνωρίζουμε μερικές από τις ανεπανάληπτες στιγμές πού περάσαμε στην Πάτρα με πρωταγωνιστή τον άρτι αφιχθέντα στην Πόλη σας μεγαλομέτοχο, για να διαπιστώσετε την εκτίμηση πού έχει στο πρόσωπο Δημάρχων και απλών πολιτών της Πάτρας και ευχόμαστε τα καλύτερα δι υμάς :

12/7/2011
Βολές κατά Δημάρχου Φούρα
«Ο Φούρας είναι μεσίτης , ο Καυμενάκης είναι διεθνής κακοποιός, στο ραντεβού που κάναμε το καλοκαίρι, μ΄έκλεισαν σ ένα σκοτεινό δωμάτιο ενός ξενοδοχείου και μου ΄λεγαν ότι αν δεν πουλήσω θα περάσω πολύ δύσκολο καλοκαίρι»!

27/2/2014
Βολές κατά Δημάρχου Δημαρά
“Ρε ρεμάλια εγώ είμαι αναξιόπιστος”; “Ο Δημαράς είναι μορφωμένος; Μάλλον πήρε πτυχίο από την Ιταλία με τενεκέδες λάδι”! « η Πάτρα έκανε λοβοτομή βγάζοντας τον κ. Δημαρά Δήμαρχο».

8/12/2014
Βολές κατά Δημάρχου Πελέτιδη
«…….. κ. Πελετίδη, κ. Μελά, κ. Αθανασόπουλε η ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναχαϊκή γνωρίζει ότι οι κομμουνιστές το πρώτο που έχουν είναι η τιμιότητα και ο λόγος.»

20/5/2015
«….. ο Γιάννης Δημαράς ήταν “καρικατούρα”, ο Κώστα Πελετίδης το παίζει… εκπρόσωπος του λαού!

25/9/2009
«Ο Ανδρέας Σάμαρης τίθεται εκτός προπονήσεων λόγω των συχνών επεισοδίων των οποίων προκαλεί, τραυματίζοντας στην προπόνηση τους συμπαίκτες του.

4/9/ 2011 (Πανιώνιος – Παναχαϊκή φιλικό)
«….υπό την ανοχή του διαιτητή Σφακιανάκη έστειλαν 4 ποδοσφαιριστές μας στο νοσοκομείο …… από εγκληματικό κτύπημα εκτός φάσεως του καθυστερημένου αυτού παιδιού Σάμαρη ….»

20/1/2011
«…..Αλλά είναι κάποια άτομα που ασχολούνται με την ομάδα, και τα οποία κάνουν εμπόριο ναρκωτικών και το παίζουν επικεφαλής των οργανωμένων.»

20/1/2011
Ο “ισχυρός άνδρας” της ΠΑΕ φέρεται να έφτυσε και να εξύβρισε τον δημοσιογράφο Χρήστο Βεργανελάκη,

1/4/2014
«Γεμάτη κατίνες, αδελφές, δουλοπάροικους και λαμόγια που έστηναν ματς ήταν η Πάτρα, στο περιβάλλον της παλιάς Παναχαϊκής.

19/1/215
Ξέρω ότι οι κομμουνιστές διακρίνονται για δύο πράγματα, για την εντιμότητα και την ευθύτητά τους. Αν τώρα εδώ θέλουν κάποιοι να γίνουν χειρότεροι κι από δεξιοί, θα τα πούμε τότε…
Ευτυχώς που δεν τον είχα μπροστά μου τον Πρόεδρο της ΠΓΕ την ώρα που μου τα ‘λεγε… Αν και είναι και λίγο Τιτίκα»!!!

Αγαπητοί Κορίνθιοι και μέλη της Αχαϊκής Συμπολιτείας που επανιδρύθηκε την 7-5-2015 κατόπιν προσωπικών ενεργειών του μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής σε συνεργασία με τον Δήμαρχο σας κ. Πνευματικό,

μετά την παραπάνω ενδεικτική αναφορά των πολιτισμένων και ευγενικών εκφράσεων και ενεργειών του μεγαλομετόχου πού παραθέσαμε προς διαφώτιση σας , ευχόμαστε από τούδε και στο εξής να έχετε τις καλύτερες δυνατές συγκινήσεις, κατακλύζοντας το Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου με αλαλάζοντα πλήθη υπέρ της «ΠΓΕ Κόρινθος», ώστε να ενισχυθεί και το Δημοτικό Ταμείο , όπως ενισχύθηκαν τα ταμεία του Δήμου Πατρέων και της ΠΓΕ τα τελευταία έτη από αντίστοιχα πλήθη Πατρινών….

ΥΓ1. Εμείς τα «υποκείμενα» –όπως μας χαρακτήρισε- θα καταφύγουμε στα Δικαστήρια για να μας αποδείξει αν είμαστε υποκείμενα, πάντως όχι στο Κακουργημάτων, αλλά στο Πρωτοδικείο Πατρών, το οποίο ήδη για παρεμφερείς δηλώσεις του τον έχει καταδικάσει να καταβάλλει σημαντικό ποσό σε ένα από τα «υποκείμενα».

ΥΓ2. Για να ηρεμήσει λοιπόν μία και καλή ο μεγαλομέτοχος της «ΠΓΕ-Κόρινθος», και για να μην έχει αμφιβολίες για το –κοτέτσι κατ αυτόν- γήπεδο μας, θα σας παραδώσουμε μέσα σε κορνίζα ένα επικυρωμένο αντίγραφο της άδειας οικοδομής του γηπέδου μας με αριθμό πρωτοκόλλου της ΓΓΑ ΤΥ –Δα/Φ090/οικ 28715/8-7-2004, προκειμένου να του την παραδώσετε _ενώπιον πολλών ΜΜΕ βεβαίως_ για να την αναρτήσει στα γραφεία που δωρεάν (?) θα του παραχωρήσει ο Δήμος σας και να την αντικρίζει καθημερινά, μήπως και τελικά εξέλθει της οικτράς πλάνης στην οποία έχει περιπέσει από 6ετίας.

ΥΓ3. Εμείς από το βαθύ σκοτάδι που ο μεγαλομέτοχος όρισε να βρισκόμαστε στο εξής , θα ατενίζουμε το άπλετο και καθάριο φως που πλέον θα λούζει και θα δοξάζει την Πόλη σας, όπως μέχρι πρότινος την δική μας, να είστε δε σίγουροι ότι θα προσευχόμαστε για εσάς, αλλά επίσης να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας ζηλεύουμε…».