Θέλουμε πάρα πολύ την νίκη με Αστέρα

Ο MVP του αγώνα Ατρόμητος – ΠΑΟΚ  Αλέξανδρος Τζιόλης δεν στέκεται στην προσωπική διάκριση αλλά στην ανάγκη της πρώτης νίκης για την ομάδα του στα πλέι οφ.

Συγκεκριμένα είπε στη NOVA:

Για το πως περιμένει τον Αστέρα και που πιστεύει ότι θα κριθεί το παιχνίδι: “Σίγουρα μετά από την ήττα στην έδρα του Αστέρας θα έχει ανάγκη να κερδίσει το παιχνίδι, το οποίο ίσως να είναι και ένα από τα τελευταία του χαρτιά, αν και νωρίς ακόμα στο μίνι πρωτάθλημα. Όμως δεν μας νοιάζει αυτό. Και εμείς την πρώτη αγωνιστική δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Παίζουμε στην έδρα μας. Δεν έχουμε άλλο αποτέλεσμα από την νίκη. Θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε. Θέλουμε πάρα πολύ το παιχνίδι”.

Για την ετοιμότητα της ομάδας και αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της πρώτης θέσης στα πλέι οφ: “Η εικόνα στο πρώτο παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν είναι αρνητική. Κρατάω την διάθεση, την σωστή εικόνα και νοοτροπία που είχε η ομάδα στο παιχνίδι. Σίγουρα είναι αρνητικό το ότι δεν κερδίσαμε, όμως κοιτάμε μπροστά. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτόμαστε ότι χάσαμε δύο βαθμούς ούτε κάτι άλλο. Πρέπει γρήγορα να δούμε το επόμενο παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.