Τι τρέλανε τον Σαββίδη…

Δεν ήταν σε καλή κατάσταση σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης, που άλλα περίμενε κι άλλα είδε…

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ περίμενε να δει μια ομάδα που θα παίξει καλύτερα και θα κερδίσει τον Αστέρα, αλλά ούτε το ένα είδε, ούτε το άλλο.

Ήταν πρωτοφανές, και δείγμα της απογοήτευσης για την εικόνα του ΠΑΟΚ, η κάθοδός του στο ταρτάν και η συνομιλία του με τον Γεωργιάδη, δίπλα στον πάγκο του ΠΑΟΚ!

Μετά την σύντομη αυτή συζήτηση έγιναν κάποιες αλλαγές στην ομάδα, μπήκαν τρεις νεαροί (Κουλούρης, Πόζογλου, Σαββίδης…), ο ΠΑΟΚ κάπως ζωντάνεψε, αλλά ο Σαββίδης δεν φαίνεται να άλλαξε γνώμη γι΄ αυτό που είδε, ενώ τον απογοήτευσε και το αποτέλεσμα, καθώς διαπίστωσε ότι το Τσάμπιονς Λίγκ χάνεται.

Με τη λήξη του αγώνα κατέβηκε στα αποδυτήρια και για αρκετή ώρα τα είπε και στους παίκτες και στον Γεωργιάδη.

Τα παράπονά του είχαν να κάνουν με την αγωνιστικότητα, που δεν έβλεπε, έκανε έντονες παρατηρήσεις σε συγκεκριμένους παίκτες, κυρίως στους πιο έμπειρους και τους ξένους, ενώ έντονα παράπονα είχε και από τον Γεωργιάδη, από τον οποίο περιμένει να παρουσιάσει την βελτίωση, για την οποία είχε κάνει λόγο πριν τα πλέι οφ.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι πολύ προβληματισμένος με την κατάσταση, διότι θεωρεί πως είναι συνεπέστατος απέναντι σε όλους και σε όλα, αλλά η ομάδα δεν είναι αντάξια των προσδοκιών, δεν βοηθά στην δημιουργία ενός καλού κλίματος και φυσικά και στην μαζική επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο.