Αυτά είπε στα αποδυτήρια ο Ιβάν!

Προ των ευθυνών τους έθεσε τεχνικό τιμ και παίκτες ο Ιβάν Σαββίδης κατά τη διάρκεια παραμονής του στα αποδυτήρια της ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τούμπα.

Ο ομογενής επιχειρηματίας φέρεται να μίλησε μάλιστα και με πολυ έντονο ύφος.

«Για μένα ο στόχος είναι μόνο η πρώτη θέση. Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα το θεωρήσω αποτυχία για όλους. Βρείτε τον τρόπο να πετύχετε νίκες, στα επόμενα παιχνίδια. Όλοι θα κριθείτε σύμφωνα με τα αποτελέσματα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη νέα ισοπαλία. Θέλω να κερδίζετε. Βρείτε τους τρόπους», είπε μεταξύ άλλων σε προπονητή και παίκτες, όπως αναφέρουν στο ρεπορτάζ τους τα “Σπορ του Βορρά”.

Ο Ιβάν Σαββίδης, εκτός από τη γενική του τοποθέτηση, ρώτησε και αρκετούς από τους παίκτες, τι συνέβη και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πετύχει γκολ για να κερδίσει ένα ματς. Εισέπραξε απαντήσεις του στιλ «σε συγκεκριμένες φάσεις, η ομάδα ήταν άτυχη τόσο με τα δοκάρια, όσο και με τις κλασικές ευκαιρίες».

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έθεσε τον Γιώργο Γεωργιάδη προ των ευθυνών του και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές «να σεβαστείτε τη φανέλα που φοράτε»! Μάλιστα, τους ζήτησε επί λέξει: «να βρείτε τον τρόπο και να κερδίσετε».