Θετικός ο Κλάους για νέο συμβόλαιο

Ετοιμος να υπογράψει το νέο συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ εμφανίζεται να είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης. Σε συνέντευξη του σήμερα στην εφημερίδα “ΣΠΟΡ”, ο διεθνής επιθετικός του “Δικεφάλου”, μίλησε για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου, που λήγει τον Ιούνιο του 2015. “Φυσικά και θέλω να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, είμαι ένα με τον ΠΑΟΚ”, υποστήριξε.

Ο Αθανασιάδης στην αποκλειστική συνέντευξη του ρίχνει το… μπαλάκι στη διοίκηση σ’ ότι αφορά το πότε θα κληθεί να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων. “Είναι ένα κομμάτι που αφορά τη διοίκηση. Οταν με καλέσουν, τότε πιστεύω ότι θα βρεθεί η λύση”. είπε δείχνοντας πως μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση…

“Η παρουσία σε ένα Μουντιάλ αποτελεί όνειρο για κάθε παίκτη ανεξάρτητα από την ηλικία του. Και ασφαλώς θέλω να είμαι στο Μουντιάλ”, υποστήριξε ο Κλάους που μίλησε για το χθες, το σήμερα και το αύριο του ΠΑΟΚ, για τον Γεωργιάδη, τον Στέφενς και τον… Αρη.

– Τι άλλαξε ο προπονητής του ΠΑΟΚ τις λίγες ημέρες που ανέλαβε την ομάδα πριν από το ντέρμπι;

“Με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου προπονητή, όλα τα παιδιά έδειξαν πολύ μεγάλο πάθος γιατί ήθελαν να διεκδικήσουν μια θέση στην ενδεκάδα. Και με τον Ολυμπιακό, το δείξαμε όλοι αυτό. Αναμφίβολα μετά την νίκη μας επί του Ολυμπιακού είμαστε ανεβασμένοι. Και αυτό πρέπει να δείξουμε και στο παιχνίδι με τον Αρη”.

– Θα είναι έτσι, ο ΠΑΟΚ με τον Αρη την Κυριακή;

“Το πιστεύω και μπορεί και ακόμη περισσότερο”.

– Θέλεις να πεις δύο λόγια για τον πρώην προπονητή σου, τον Στέφενς, που τον έζησες επί 8,5 μήνες..

“Ο κ. Στέφενς είναι καλός προπονητής, πιστεύω ότι δεν είχε κανένα θέμα με τα παιδιά όπως ακούστηκαν διάφορες φήμες. Απλά το δικό μου σκεπτικό, είναι πως δεν “κόλλησε” στο όλο κλίμα και την λειτουργία της ομάδας”.