«Την Κυριακή θα το… τελειώσουμε»

Η εμφάνιση του Ηρακλή ήταν καλή, όχι όμως και ο αποτέλεσμα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος πάντως δεν έδειξε να ανησυχεί ιδιαίτερα τονίζοντας πως κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου την προσεχή Κυριακή, οι «κυανόλευκοι» θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά την άνοδο στη Super League

Στο αρχικό σχόλιό του για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είπε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την άνοδο και μαθηματικά στην Σούπερ Λιγκ. Το άξιζε γιατί ήταν καλή ομάδα. Όλο αυτό ήταν έργο του Τραϊανού».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε; «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και δε καταφέραμε να σκοράρουμε. Είμαστε δυσαρεστημένοι για το αποτέλεσμα και ευχαριστημένοι από την εμφάνιση που κάναμε. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού για αρκετά μεγάλο διάστημα. Μπράβο στους παίκτες μου για την προσπάθεια».

Καταλήγοντας έστειλε το εξής μήνυμα: «Στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου θα πανηγυρίσουμε την άνοδο».

Τους παίκτες του Ηρακλή στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δοθηκαν. Κυριώς με τη δική μου στο πρώτο μέρος και μετά με των συμπαικτών μου. Δεχτήκαμε και ένα φτηνό γκολ το οποίο έκρινε και το αποτέλεσμα. Το σημαντικό είναι πως παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά αυτό που μας στεναχωρεί είναι το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε δυνατά για να πάρουμε την άνοδο στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου».