Δεν του έφθαναν δύο, ήρθε και τρίτος

Στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα για τον Γιώργο Γεωργιάδη έρχεται πλέον να προστεθεί και ο Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος δεν έκανε προπόνηση, έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία και πλέον είναι αμφίβολο αν θα προλάβει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για τους Κλάους-Βίτορ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ιστοσλείδα της: «Ραντεβού στην Νέα Μεσημβρία είχαν το απόγευμα της Δευτέρας οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη, καθώς δεν υπάρχει περιθώριο ξεκούρασης και χαλάρωσης, ξεκινώντας την προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (27.05) στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο γήπεδο και αποθεραπεία στο γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι μετά το καθιερωμένο ζέσταμα δώσανε έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας με παιχνίδια σε μικρό χώρο αλλά και στο transition.

Οι Στέφανος Αθανασιάδης και Μιγκέλ Βίτορ ακολούθησαν μέρος του προγράμματος της προπόνησης. Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης συνέχισε το πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης ενώ ο Εγιάλ Γκολάσα έκανε θεραπεία.

Ο Ρόμπερτ Μακ έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία, λόγω ενοχλήσεων που είχε στην μέση από χτύπημα στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί αύριο. Τέλος ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ανέβασε ρυθμούς και συμμετείχε και αυτός σε μέρος από το πρόγραμμα της προπόνησης».