Κλήθηκε για εξηγήσεις ο Ίβιτς!

Οι χθεσινές δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς στα ΣΠΟΡ του Βορρά (δείτε εδώ), ο οποίος έκανε λόγο μεταξύ άλλων για έλλειψη συνεργασίας με τον Άγγελο Αναστασιάδη αρχικά, και τον Γιώργο Γεωργιάδη στη συνέχεια, δεν πέρασαν έτσι. Ο σημερινός προπονητής θεώρησε εαυτόν θιγμένο, και η ΠΑΕ κάλεσε τον προπονητή της Κ20 για “εξηγήσεις”.

Ο Ίβιτς δεν ανακάλεσε τις δηλώσεις του, απλά με μία γραπτή δήλωση, θέλησε να καταστήσει σαφές ότι δεν είχε σκοπό να προσβάλλει ανθρώπους που δουλεύουν στον ΠΑΟΚ, απλά θέλησε να αναφερθεί στον προγραμματισμό της Κ20, που έγινε το καλοκαίρι και το πως κύλησε…

Η δήλωση του Ίβιτς αναφέρει τα εξής :

«Σχετικά με τη συνέντευξή μου που δημοσιεύθηκε σήμερα, θα ήθελα να διευκρινίσω πως δεν είχα σκοπό να προσβάλλω ή να θίξω κανέναν. Πόσω μάλλον ανθρώπους που εργάζονται στον ΠΑΟΚ. Η αναφορά μου ήταν καθαρά και μόνο για τον προγραμματισμό της  ομάδας μου όπως αυτός έγινε το περασμένο καλοκαίρι.

Τα νέα παιδιά, ο Κουλούρης, ο Πόζογλου, ο Σαββίδης, ο Δεληγιαννίδης είναι περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ και ο στόχος όλων μας είναι η βελτίωσή τους, έτσι ώστε να καταφέρουν να κάνουν καριέρα στην ομάδα.

Αυτός είναι και ο λόγος που είχε συμφωνηθεί – κατόπιν επιθυμίας και των ίδιων των ποδοσφαιριστών – να παίρνουν παιχνίδια με την Κ20 προκειμένου να βρίσκονται στον επιθυμητό ρυθμό και να μπορούν να προσφέρουν στην πρώτη ομάδα.

Η δική μου αποστολή μου ως προπονητής της Κ20 είναι, με την αμέριστη βοήθεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να εκπαιδεύω και να αναπτύσσω ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα, με τις απαραίτητες τεχνικές, τακτικές, ψυχολογικές και εγκεφαλικές δυνατότητες και νιώθω περήφανος που ο ΠΑΟΚ σταδιακά στηρίζεται τα δικά του παιδιά.

Επαναλαμβάνω πως δεν είχα ποτέ την πρόθεση να προσβάλλω κανέναν και εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην πρώτη ομάδα που έχει τις δυνατότητες να κατακτήσει την πρώτη θέση στα Play Offs της Super League»