Αντί για Δ’ Εθνική, σουρωμένοι στην Μπουντεσλίγκα!

Στη Γερμανία όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο! Μετά το Πάντερμπορν, μια πόλη 140.000 ψυχών στην ανατολική Βεστφαλία που έζησε φέτος το όνειρο της Μπουντεσλίγκα κι επιστρέφει τώρα στην 2η κατηγορία, ήταν η σειρά άλλης μιας μικρής (για τα γερμανικά δεδομένα) πόλης, να ζήσει το όνειρό της!

dar3

Πρόκειται για το Ντάρμσταντ, μια πόλη 150.000 κατοίκων νότια της Φρανκφούρτης, στο κρατίδιο της Έσσης, που φημίζεται για το Πολυτεχνείο της, η οποία από τη νέα σεζόν θα εκπροσωπείται στην Μπουντεσλίγκα.

Η ομάδα της πόλης έγραψε ένα παραμύθι, αφού αυτό που κατάφερε, δεν θα το είχαν εμπνευστεί οι πασίγνωστοι παραμυθάδες, αδερφοί Γκριμ.

Πρόκειται για μια ομάδα που φυτοζωούσε μεταξύ 3ης και 4ης κατηγορίας, και πριν δύο χρόνια τέτοια εποχή, υποβιβάστηκε στην 4η κατηγορία. Τελικά, τη γλιτωσε και έμεινε στην 3η κατηγορία, γιατί υποβιβάστηκε λόγω χρεών η ιστορική Κίκερς Όφενμπαχ, ομάδα η οποία ανέδειξε τον γνωστό ατζέντη, πλέον, Πολ Κουτσολιάκο!

Η Ντάρμσταντ έμεινε στην 3η κατηγορία, την επόμενη χρονιά κέρδισε την άνοδο στην 2η κατηγορία, και κατευθείαν ανέβηκε στην Μπουντεσλίγκα, κάτι που δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς!

Ούτε καν ο πρόεδρός της, ο οποίος είχε βάλει στοίχημα ότι η ομάδα του θα τερματίσει το πολύ 4η, κι έτσι στη φιέστα έκανε… στριπτίζ!

dar1

Η ταπεινή Ντάρμσταντ κέρδισε την Κυριακή την Ζανκτ Πάουλι και κέρδισε το εισιτήριο για την Μπούντεσλίγκα, μαζί με την Ίνγκολσταντ και φυσικά στο Νταρμσταντ έγινε ένα πρωτοφανές πάρτι, που κράτησε μέχρι το πρωί.

Όλη ομάδα, όλη η πόλη, μέθυσαν κανονικά!

“Πάμε από πάρτι σε πάρτι. Ο στόχος μου είναι τα 7,9 προμίλ” δήλωσε ο επιθετικός της Ντάρμσταντ, Μάρκο Ζάιλερ, που έκανε χιούμορ, γιατί με 7,9 προμίλ αλκοόλ στο αίμα, τα πράγματα είναι σκούρα!

“Τι να σας πω, δεν έχω ιδέα. Ήμουν… πίτα από το μεθύσι” δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Ντιρκ Σούστερ, όταν ρωτήθηκε “αν κατάφερε να κοιμηθεί το βράδυ!”.

Το εκπληκτικό είναι ότι ο Σούστερ αναδείχτηκε στην Καρλσρούη, η οποία περιορίστηκε στην 3η θέση και θα παίξει μπαράζ με το Αμβούργο…

Το ποδόσφαιρο γράφει πάντα ωραίες ιστορίες…

dar2