Νομπόα : Τι είπε, τι δεν είπε

O Κριστιάν Νομπόα δημιούργησε ένα… θεμα χθες, με τις δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας τους…

Εκεί, είπε ότι θα ήθελε να παίξει στο Μεξικό, τόνισε βέβαια ότι δεν έχει κάποια πρόταση κι ότι μετά το τέλος των πλέι οφ, θα μιλήσει με τον ατζέντη του, και φρόντισε να κάνει γνωστό ότι στο συμβόλαιό του έχει ρήτρα 1.500.000 ευρώ…

Ο 30χρονος Εκουαδοριανός χαφ, ήρθε μετά βαίων και κλάδων στη Θεσσαλονίκη, αλλά ποδοσφαιρικά ως τώρα, πολύ λίγα πράγματα.

Ο ίδιος περνάει καλά στη Θεσσαλονίκη, ποδοσφαιρικά, όμως, δεν πετάει κι απ’  τη χαρά του, με την κατάσταση εδώ.

Η αλήθεια είναι πως ούτε στον ΠΑΟΚ πετάνε από τη χαρά τους με την προσφορά του Νομπόα. Αν γύριζει ο χρόνος πίσω, είναι σαφές ότι πολύ δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα έκανε αυτή τη μεταγραφή, προσφέροντας συμβόλαιο 2,5 χρόνων με αποδοχές γύρω στο 1.400.000 ευρώ το χρόνο με τα μπόνους, σε έναν ποδοσφαιριστή, που δείχνει μέχρι τώρα πως δεν έχει πολύ μεγάλο κίνητρο.

Είναι ξεκάθαρο πως αν το καλοκαίρι ο Νομπόα φέρει ομάδα, που θα πληρώσει τη ρήτρα του, στον ΠΑΟΚ δεν θα βάλουν τα κλάματα, αν φύγει.

Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει τίποτα. Είναι δεδομένο ότι ο Νομπόα ποντάρει στο Κόπα Αμέρικα που ξεκινά στις 11/6 στη Χιλή, για να προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων γι΄ αυτόν…