Ορφανός: Έπρεπε να έχει παραιτηθεί ο Γεωργιάδης

Για όσα έγιναν στον ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95,5 ο Κώστας Ορφανός λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Γεωργιάδης έπρεπε να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου.

Αναλυτικά είπε:

Για την είσοδο Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο: «Ήταν μια κακή απόφαση, η οποία έστειλε μηνύματα και στον κόσμο, και στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά έφθειρε το γόητρο της ομάδας. Δεν έδωσε καλή εικόνα για το τι συμβαίνει. Έφθειρε το γόητρο του ίδιου του προπονητή. Ο Γεωργιάδης επλήγη με αυτήν την κίνηση και θεωρώ πως έπρεπε μετά το περιστατικό να υποβάλει την παραίτησή του. Έκανε ζημιά στην καριέρα του και θα το διαπιστώσει στην πορεία. Εύχομαι να μην είναι ανεπανόρθωτη. Τα μεγάλα ‘όχι’ αναδεικνύουν τους μεγάλους άνδρες και αυτούς που θέλουν να κάνουν καριέρα».

Για τον λόγο που το έκανε: «Η κίνησή του έχει δύο αναγνώσεις. Η πρώτη είναι η αγάπη για την ομάδα. Η δεύτερη ότι μπορεί να θεωρεί ότι ρίχνει λεφτά σε ένα βαρέλι δίχως πάτο. Δεν ξέρω αν θα το έκανε με άλλο προπονητή, όμως, όποιος κι αν ήταν έπρεπε να αντιδράσει με τρόπο που θα καθιστά σαφές ότι δεν είναι αναλώσιμος».

Για την επιστροφή Γκαρσία: «Είναι μια καθαρά επικοινωνιακή κίνηση που δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση σε όσα συμβαίνουν εδώ και δύο εβδομάδες. Ποιος είναι ο ρόλος του Παντελή Κωνσταντινίδη; Ποιος θα είναι ο ρόλος του Γκαρσία; Του Γεωργιάδη αν μείνει; Του τεχνικού διευθυντή, του προέδρου; Διάβασα κάποιες δηλώσεις του Σαββίδη ότι ο Γκαρσία μαζί με τον γιο του και τον Αγγελίδη θα αναλάβουν τον σχεδιασμό της ομάδας. Ο προπονητής που είναι στο τρίγωνο αυτό;»

Τελειώνοντας είπε: «Προφανώς και δεν γίνεται ομάδα έτσι. Ο Σαββίδης μιλούσε για καθαρό μυαλό, να δούμε τις επόμενες επενδύσεις, το αθλητικό κέντρο, την βελτίωση του γηπέδου. Δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και σχεδιασμός. Ας ερωτηθεί ο Αγγελίδης που είναι τεχνοκράτης να καταθέσει ένα οργανόγραμμα για το πού θα τοποθετηθεί το κάθε στέλεχος. Αν το κάνει, εγώ θα αναιρέσω όσα είπα».