Αποστολή με… εκκρεμότητες

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό κι είναι δεδομένο πως όλο το ενδιαφέρον εστιάζεται στην κατάσταση των τραυματιών.

Βίτορ και Αθανασιάδης αν και αισθάνονται ακόμη ενοχλήσεις «έβγαλαν» την προπόνηση και είναι στην αποστολή, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον Μακ. Το όνομά του είναι στους… εκλεκτούς του Γεωργιάδη, ωστόσο η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο πριν το ματς κι αν κριθεί ότι μπορεί να προσφέρει τότε θα «μείνει» στην αποστολή.

Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Παναγιώτης Γλύκος (ενοχλήσεις στον ώμο), αλλά και γι’ αυτόν ισχύει ότι και για τον Μακ. Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την αποστολή αναφέρει τα εξής: «Ο  Γιώργος Γεωργιάδης στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα της Τετάρτης (27.05) προτίμησε ν’ αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του με πρόγραμμα χαμηλής έντασης που περιελάμβανε προθέρμανση, 5-2 και παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ακούει στο όνομα Παναγιώτης Γλύκος. Ο Ελληνας διεθνής τερματοφύλακας ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο, ωστόσο είναι στην αποστολή και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί πριν το παιχνίδι.

Σε ό,τι αφορά στο υπόλοιπο ιατρικό δελτίο, ο Μιγκέλ Βίτορ και ο Στέφανος Αθανασιάδης, μολονότι εξακολουθούν να έχουν ενοχλήσεις, προπονήθηκαν κανονικά, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έβγαλε όλο το πρόγραμμα, αλλά σε δικό του ρυθμό, όπως και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο  Ρόμπερτ Μακ που έχει κάκωση στη μέση έκανε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και η συμμετοχή του θα κριθεί τη μέρα του αγώνα. Οι Εγιάλ Γκολάσα,  Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας με τρέξιμο.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης επέλεξε να πάρει μαζί του στο ξενοδοχείο όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, δηλαδή τους: Ιτάνζ, Γλύκο, Γιακουμή, Ρατς, Σκόνδρα, Κίτσιου, Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλα, Πούγγουρα, Παπαγιαννόπουλο, Κάτσε, Τζιόλη, Νομπόα, Μαντούρο, Σαββίδη, Μακ, Πόζογλου, Αθανασιάδη, Παπαδόπουλο, Περέιρα, Κουλούρη».