«Αν δεν βάλουμε γκολ…»

Για το σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τα αγωνιστικά «ζητήματα» του ΠΑΟΚ, αλλά και τα πλέι οφ, μίλησε στην κάμερα της NOVA ο Φακούντο Περέιρα.

Ο Αργεντινός επιθετικός αρχικά ρωτήθηκε για την βελτίωση της λειτουργίας της άμυνας, αλλά και για την επιθετική δυστοκία της ομάδας. Αρχικά ανέφερε: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι σε αυτό, γιατί πριν είχαμε άλλο προπονητή. Είναι δύο διαφορετικοί προπονητές, ο καθένας έχει τον τρόπο λειτουργίας του, είναι και οι δύο εξαιρετικοί. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι και να κάνουμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μας».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Δυστυχώς, η δουλειά που κάνουμε το τελευταίο διάστημα δεν φαίνεται στο γήπεδο και αυτό μας προβληματίζει. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να βάλουμε το κεφάλι κάτω, να δουλέψουμε σκληρά και να ελπίσουμε πως αυτή η δουλειά θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο».

Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ στο σημερινό ματς, ο Περέιρα ανέφερε: «Να πετύχουμε γκολ. Mόνο με γκολ θα πάρουμε τη νίκη, Δυστυχώς η ισοπαλία δεν μας κάνει. Ναι μεν πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα, αλλά αν δεν βάλουμε γκολ δεν θα φτάσουμε στη νίκη που χρειαζόμαστε. Πρέπει να δώσουμε το 100%, να μην επιτρέψουμε λάθη, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να δώσουμε χαρά στον κόσμο».