Αν δεν φέρει πρόταση… παραμένει

Την επιθυμία του να μην ανανεώσει με την Σκόντα Ξάνθη εξέφρασε ο Μανώλης Μπέρτος και ο εκπρόσωπος του (πατέρας τους).

Η ακριτική ομάδα συμφώνησε με την επιθυμία του, ωστόσο τόνισε πως σε περίπτωση που δεν υπάρξει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού (επιθυμία του παίκτη) τότε θα πραμείνει μέλος της και την επόμενη χρονιά.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, όπως προανήγγειλε διά του εκπροσώπου της και Τεχνικού Διευθυντή της κ. Γιάννη Παπαδημητρίου, συναντήθηκε με τον Μανώλη Μπέρτο και τον πατέρα του προκειμένου να ανανεώσει, στηρίζοντας έμπρακτα τον ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιό του.

Η θέση τους ήταν ότι δεν θα ήθελαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο με την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ αλλά να φέρουν πρόταση προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να μεταγραφεί σε ομάδα του εξωτερικού. Ως εκ τούτου η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ δεν έκανε καμία οικονομική πρόταση στον ποδοσφαιριστή. Την ίδια θέση είχαν εκφράσει σε ανύποπτο χρόνο πριν τρεις μήνες.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου δεξιού μπακ. Εάν παρ’ όλα αυτά δεν υπάρξει πρόταση – προτάσεις, ώστε ο ποδοσφαιριστής να μεταγραφεί όπως επιθυμεί αυτός και το περιβάλλον του σε ομάδα του εξωτερικού, θα συνεχίσει να αποτελεί για την επόμενη αγωνιστική περίοδο έναν από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε SKODA ΞΑΝΘΗ. Η ομάδα πάντα θα συνεχίσει να είναι πάνω από όλους και πάνω από όλα.

Υ.Γ.: Ουδέποτε κατά τη διάρκεια του επαγγελματικού συμβολαίου του Μανώλη Μπέρτου με την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ έχει υπάρξει η οποιαδήποτε προσφορά από οποιαδήποτε ομάδα της Ελλάδας ή του εξωτερικού για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.Αν