«Δεν είναι Τούμπα αυτή, αρρωστημένη κατάσταση, καμιά ποδοσφαιρική λογική, αρρωσταίνουν τον Σαββίδη»

Ξέσπασε ο Γεωργιάδης μετά το τέλος του αγώνα, με τον οποίο μπήκε ταφόπλακα στις ελπίδες του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ…

Ο υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΟΚ είπε ότι στην Τούμπα επικρατεί μια αρρωστημένη κατάσταση εδώ και τρία χρόνια, τόνισε ότι δεν υπάρχει ποδοσφαιρική λογική, εβγαλε παράπονο για το γεγονός ότι ο κόσμος αποδοκιμάζει, είπε ότι αυτός λέει την αλήθεια στον Σαββίδη, ενώ άλλοι που είναι δίπλα του του επιβάλουν άρρωστες απόψεις και ευχήθηκε να καταφέρει ο Άρνεσεν να τα αλλάξει όλα αυτά…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γεωργιάδης…

“Μπήκαμε να παίξουμε τις τελευταίες ελπίδες μας, δεν ήμασταν καλοί επιθετικά, στο δεύτερο, όταν πήγαμε κάτι να κάνουμε, ήρθε ο τραυματισμός του Κλάους, κι ο Μακ δεν μπορούσε και στην ουσία παίζαμε με 10 παίκτες. Κι αυτό το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, που δεν ήταν υπέρ μας.

Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, πρέπει να δούμε πόσοι έχουμε μείνει, γιατί έχουμε πολλά προβλήματα και σήμερα. Όπως έγιναν τα πράγματα, και η 2η θέση είναι σημαντική για να κερδίσει χρόνο η ομάδα.

Η άμυνά μας, μας είχε κρατήσει μέχρι ένα σημείο μέσα στα παιχνίδια, γιατί το πρόβλημά μας είναι το γκολ, εκεί δυσκολευόμαστε. Όλη η αμυντική λειτουργία είναι καλή, σωστή. Μας λείπει το εύκολο γκολ μπροστά, μετά από τόσα παιχνίδια, δεν νομίζω να είναι τυχαίο ότι υπάρχει τέτοια δυσκολία στο να πετύχουμε ένα γκολ.

Η κατάσταση είναι δύσκολη, με το κλίμα που υπάρχει, αλλά οι παίκτες είναι επαγγελματίες. Θα πρέπει να φερθούμε σαν άντρες και να σταθούμε στα πόδια μας. Είναι σημαντικά παιχνίδια για την ομάδα. Η 2η θέση σε οδηγεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Υπάρχει μια αρρωστημένη κατάσταση εδώ, πρόσωπα έρχονται και φεύγουν, αλλά η κατάσταση δεν αλλάζει. Δεν υπάρχει καμιά ποδοσφαιρική λογική, για 3η χρονιά παίζουμε με το μαχαίρι στο λαιμό, προσπαθούμε να σώσουμε αρρωστημένες καταστάσεις, υπάρχει μόνο αρνητική ενέργεια, αυτό δημιουργεί μεγάλη πίεση και στους παίκτες. Αυτό λείπει από την ομάδα, η ποδοσφαιρική λογική.

Ελπίζω ο νέος αθλητικός διευθυντής να φέρει μια ποδοσφαιρική λογική σ΄ αυτή την ομάδα. Με το βιογραφικό που εχω δει και τις γνώσεις του, να φέρει αυτό στην ομάδα.

Ήταν το παιχνίδι 1-0, μόλις φάγαμε το γκολ, βρίζουν πρόσωπα και παίκτες από τα πρώτα λεπτά. Είναι αυτή η Τούμπα που έχουμε γνωρίσει;

Για τον μεγαλομέτοχο, που κατέβηκε στον πάγκο στο προηγούμενο παιχνίδι, άκουσα πολλές αηδίες. Εκεί είμαστε δύο άνθρωποι, πως γίνεται να ξέρουν οι άλλοι τι είπαμε; Σας πληροφορώ ότι δεν είπε ποτέ σε μένα τι να κάνω. Ρωτήστε και τους προηγούμενους προπονητές. Ήρθε να εμψυχώσει τον προπονητή και την ομάδα. Δεν λέω ότι είναι σωστό, έτσι σκέφτηκε, τον γνωρίζω τρία χρόνια. Είμαι από τους λίγους, που μπορώ να του πω την άποψη, που βλέπω καθαρά. Βλέπω κάποιους δίπλα του που προσπαθούν να του επιβάλουν άρρωστες απόψεις. Εγώ του τα λέω, γι΄ αυτό υπάρχει αλληλοεκτίμηση.

Για την προσωπικότητά μου, με ενδιαφέρει τι λένε αυτοί με τους οποίους συνεργάζομαι. Το τι λένε οι άλλοι, δεν με ενδιαφέρει.

Η άμυνά μας μας είχε κρατήσει μέχρι ένα σημείο μέσα στα παιχνίδια, γιατί το πρόβλημά μας έιναι το γκολ, εκεί δυσκολευόμαστε. Όλη η αμυντική λειτουργία είναι καλή, σωστή. Μας λείπει το εύκολο γκολ μπροστά, μετά από τόσα παιχνίδια, δεν νομίζω να είναι τυχαίο ότι υπάρχει τέτοια δυσκολία στο να πετύχουμε ένα γκολ.

Η κατάσταση είναι δύσκολη, με το κλίμα που υπάρχει, είναι επαγγελματίες, θα πρέπει να φερθούμε σαν άντρες και να σταθούμε στα πόδια μας. Είναι σημαντικά παιχνίδια για την ομάδα. Η 2η θέση σε οδηγεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ”