Άρνεσεν: Να είμαστε ομάδα και εκτός γηπέδου (vid!)

Έτοιμος να ηγηθεί του ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα δήλωσε πως είναι ο Φρανκ Άρνεσεν. Ο νέος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου παρουσίασε τη φιλοσοφία του σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Για τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ: «Ήρθα σε επαφή με τον σύλλογο πριν από δύο μήνες. Ήταν μια διαδικασία. Γνωρίζω τον ΠΑΟΚ από τότε που ήμουν στην Αϊντχόβεν και είχαμε πολύ δυνατές μονομαχίες. Ο κόσμος είναι πολύ παθιασμένος, οι ιδοικτήτες, ο Τζακ είναι φανταστικοί και με έκαναν να πιστέψω πως είναι ένα πρότζεκτ που αξίζει να δουλέψω».

Τι θυμάται από την Τούμπα: «Είχαμε χάσει 3-2 αλλά ανατρέψαμε το σκορ στο δεύτερο παιχνίδι. Ο κόσμος στήριζε πάντα την ομάδα και θα κάνω ότι μπορώ να τους δικαιώσω»

Για τη φιλοσοφία του και τον τρόπο δουλειάς του: «Η δουλειά μου είναι να κάνω τα πάντα στο αθλητικό κομμάτι. Το προπονητικό τιμ, τους παίκτες, τις ακαδημίες, το τμήμα σκάουτινγκ που είναι πολύ σημαντικό και εγώ προφανώς θα πρέπει να ηγηθώ. Η φιλοσοφία μου είναι πως ότι κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε μαζί. Να είμαστε ομάδα και εκτός γηπέδου.

Υπάρχουν καλά πράγματα ήδη στον ΠΑΟΚ και θέλω να προσθέσω κάποια πράγματα για να πάμε στη σωστή κατεύθυνση. Στην πρώτη ομάδα πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα και στο προπονητικό τιμ και αυτό θα είναι προτεραιότητά μου τον πρώτο μήνα που θα ξεκινήσω».

Για το πότε θα φανούν δείγματα της δουλειάς του: «Είναι καθημερινή διεργασία. Άρχισε η μεταγραφική περίοδος και προφανώς έχω αργήσει λίγο αλλά υπάρχουν εδώ ευφυείς άνθρωποι να μου δώσουν μια καθοδήγηση, να με ενημερώσουν για ότι συμβαίνει στο σύλλογο

Για τα πρώτα του συναισθήματα: «Είμαι παθιασμένος με τη δουλειά μου και δεν μπορώ να περιμένω πότε θα ξεκινήσω. Δεν υπάρχει άγχος».