Έρχεται με προπονητή

Ο Φρανκ Άρσενελ έφυγε χθες από τη Θεσσαλονίκη, ακόμη πιο… διαβασμένος, κι αναμένεται πλέον να επιστρέψει σύντομα για μόνιμη εγκατάσταση.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ πέρασε αρκετές ώρες χθες στα γραφεία της Τούμπας, πήρε υλικό μαζί του κι αποχώρησε.

Ο Άρνεσεν, βέβαια, δεν περίμενε να έρθει στη Θεσσαλονίκη για 1-2 μέρες για να γνωρίσει τη νέα του ομάδα. Λίγο – πολύ είχε ενημερωθεί, στις συναντήσεις, που έγιναν στην Ισπανία, ενω κι ο ίδιος φρόντισε να συγκεντρώσει στοιχεία, για την ομάδα που θα αναλάβει.

Ο Δανός δεν φάνηκε να… τρομάζει μ΄ αυτό που είδε την Τετάρτη με τον Παναθηναϊκό, ήταν άλλωστε ενήμερος για την κατάσταση της ομάδας, και ήδη έχει αρχίσει την προσπάθεια να χτίσει κάτι καινούριο, σε πολύ καλύτερες βάσεις.

Ο 59χρονος αθλητικός διευθυντής, έχει ήδη κάνει τις επαφές του για προπονητή, ο οποίος θα είναι κάποιος που θα συμπλέει με τη φιλοσοφία του. Με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να κάνει τις προτάσεις του σε Σαββίδη και Αγγελίδη και να κλείσει ο προπονητής…

Θα ακολουθήσουν (αρκετοί) παίκτες…