Κι εγένετο η ταινία… Ηρακλής (pics)

Στο κινηματοθέατρο Φαργκάνη της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ, με επικεφαλής τον Σπύρο Παπαθανασάκη, ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος και αρκετοί ποδοσφαιριστές. Ο λόγος ήταν η προβολή της μικρού μήκους ταινίας «Μία ημέρα, μια Ζωή» που συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ.

Η συγκεκριμένη ταινία ουσιαστικά είναι αφιερωμένη στον απλό φίλαθλο του Ηρακλή. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου: «Είναι αφιερωμένη στην υπομονή και στην αγάπη του για τον Ηρακλή. Είναι αφιερωμένη σε αυτούς που μάχονται καθημερινά αλλά και σε αυτούς που έπεσαν… διεκδικώντας μια ελεύθερη πόλη και έναν μεγάλο Ηρακλή!

Η αγάπη για κάτι συγκεκριμένο, το άγχος ή προσμονή αλλά και η υπερηφάνεια ενός λαού που δεν ξεχνάει ότι η απελευθέρωση της πόλης οφείλεται και στη δική του συμβολή. Μία ημέρα η οποία επαναλαμβάνεται κάθε μέρα για μια ζωή. Οι ίδιες σκέψεις το ίδιο πάθος. Αρρώστια ή έρωτας.. Μικρή η διαφορά. Το Γαλάζιο χρώμα του ουρανού, το βαθύ μπλε της θάλασσας και το γαλανόλευκο της Ελλάδας είναι το ίδιο χρώμα με αυτό στην καρδιά του ήρωα. Στα μάτια του όλα είναι …μπλε».

Εκτός από τους… επίσημους στην προβολή της ταινίας βρέθηκαν και αρκετοί φίλοι του Ηρακλή.