Τι τρέχει με Μυροφορίδη;

Σήμερα το βράδυ όλη η ομάδα του Ηρακλή πήγε στον κινηματογράφο «Φαργκάνη», για να παρακολουθήσουν μια ταινία μικρού μήκους, που είναι αφιερωμένη στον απλό φίλαθλο του Ηρακλή.

Από τις φωτογραφίες της συγκεκριμένης εκδήλωσης απουσιάζει ο Παύλος Μαυροφορίδης, ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή. Τεχνικός διευθυντής για την ώρα, γιατί οι φήμες περί αποχώρησής του δίνουν και παίρνουν.

Ο Μυροφορίδης, που δούλεψε στον Απόλλωνα Σμύρνης και βοήθησε για να ανέβει η ομάδα της Ριζούπολης μετά από πολλά χρόνια στην Σούπερ Λίγκα, έκανε την ίδια δουλειά και στον Ηρακλή, με την ίδια επιτυχία. Με μικρό μπάτζετ, έφτιαξε μια ομάδα, που ουσιαστικά ανέβηκε περίπατο.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία περί αποχώρησής του, λόγω διαφωνίας με τη διοίκηση κι αυτή η φημολογία φούντωσε μετά την απουσία του από τις φωτογραφίες της αποψινής επίσκεψης του Ηρακλή σε κινηματογράφου. Ο Παπαθανάκης, ο Σεντελίδης, ο Παπαδόπουλος, ήταν εκεί, ο Μυροφορίδης πουθενά.

Μετά το τέλος και των πλέι οφ, θα φανεί αν αυτή η φημολογία έχει πραγματικά υπόσταση ή πρόκειται για τυχαία περιστατικά.