Θέμα με Σκόνδρα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να καλείται να διαχειριστεί τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές.

Eκτός των γνωστών προβλημάτων των Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Μακ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ «πονοκεφαλιάζει» και με την κατάσταση του Γιάννη Σκόνδρα. Ο 25χρονος αμυντικός ο οποίος ταλαιπωρείται από χθες το βράδυ από μία γαστρεντερίτιδα ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, πήρε μέρος στην προπόνηση σε πιο χαλαρό ρυθμό και θ’ ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα.

Το ίδιο ισχύει και για τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος εξακολουθεί να πονάει και έκανε μόνο τρέξιμο, ωστόσο θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του αύριο το πρωί.

Αναφορικά με τον Ρόμπερτ Μακ , οι πόνοι στη μέση είχαν υποχωρήσει κι ο Σλοβάκος ακολούθησε μέρος της προπόνησης. Κανονικά γυμνάστηκε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης που επιστρέφει στην αποστολή για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στη γάμπα. Εκτός έμειναν οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης (μετατάρσιο), Παναγιώτης Γλύκος (ώμος), Παναγιώτης Δεληγιαννίδης (γάμπα) κι ο τιμωρημένος Αλέξανδρος Τζιόλης.

Στη διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη βρίσκονται οι εξής:  Ιτάνζ, Γιακουμής, Ρατς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Κάτσε, Μαντούρο, Κ. Σαββίδης, Μακ, Πόζογλου, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Κουλούρης, Αθανασιάδης.