Χαντ: Ο ξένος με την μικρότερη προσφορά

Χωρίς τον τραυμαυτία Τζέρεμι Χαντ θα παραταχθεί την Δευτέρα ο Άρης στο εντός έδρας παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό. Ο Χαντ είναι ο ξένος με την μικρότερη προσφορά σε ομάδα στο πρωτάθλημα έχοντας παίξει μόλις σε 13 ματς στα οποία έχει μέσο όρο μόλις 1,69 πόντους ανά παιχνίδι!

Για το συγκεκριμένο γεγονός δεν φταίει ο παίκτης καθώς προέρχονταν από ένα σοβαρό τραυματισμό. Είναι απορίας άξιο με ποια λογική η ΚΑΕ Άρης το καλοκαίρι προχώρησε στην υπογραφή διετούς συμβολαίου την στιγμή που ήταν γνωστό πώς υποβλήθηκε σε σοβαρή επέμβαση.

«Χρειάζεται αλήθεια και ανάληψη ευθύνης»

Για την προσπάθεια του φετινού Άρη μίλησε μεταξύ άλλων ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Ασημακόπουλος στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ στην ενότητα «Η συνέντευξη του μήνα» όπου φιλοξενήθηκαν δηλώσεις και του Ντίνου Αγγελίδη.

«Είμαστε η μοναδική ομάδα που παλεύουμε μέσα από τις διάφορες δυσπραγίες να κερδίσει κάτι και αυτό το κάτι είναι ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε δώσει μεγάλη βαρύτητα στο ελληνικό στοιχείο και ευκαιρίες σε παιδιά, προερχόμενα από μικρότερες κατηγορίες και από τις ακαδημίες του Συλλόγου, να ζήσουν  μοναδικές στιγμές φορώντας τη φανέλα του ΑΡΗ», είπε ο Ασημακόπουλος και πρόσθεσε:

«Ταυτόχρονα με το ταλέντο τους και τον νεανικό ενθουσιασμό τους, μπορούμε να κοιτάμε οποιονδήποτε αντίπαλο στα μάτια. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, καταφέραμε να έχουμε 1700 διαρκείας και αυτό δείχνει ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται και αποδέχεται το πλάνο και το όραμα της Διοίκησης. Δεν είναι ένας δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα. Είναι ένας δρόμος που μόνο η αλήθεια και η ανάληψη ευθύνης, μπορεί να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται και τα βήματα που έχουν γίνει τα τελευταία δύο χρόνια, είναι τεράστια».