Θα έρθει με… παρέα

Ο Φρανκ Άρνεσεν επέστρεψε στην Ισπανία μετά την… γνωριμία του με τον ΠΑΟΚ και την Τούμπα και την Τετάρτη ή την Πέμπτη αναμένεται για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη. Ίσως καταφέρει να είναι παρών στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ίσως όχι, αν κι αυτό δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία, άλλωστε άποψη για την ομάδα, που ανέλαβε έχει σχηματίσει.

Ο 59χρονος Δανός έρχεται να πιάσει δουλειά, θα παρουσιαστεί και θα μιλήσει για το πλάνο του, και ήδη έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Ο Άρνεσεν, που κάνει ήδη την έρευνά του και τις κινήσεις του, δεν πρόκειται να έρθει μόνος του στον ΠΑΟΚ. Ήδη έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο να φέρει κάποιους δικούς του ανθρώπους να δουλέψουν για τον ΠΑΟΚ, ενώ είναι βέβαιο ότι θα επιστρατεύσει δικούς του συνεργάτες για να λειτουργούν ως σκάουτερ του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό. Το έκανε σε όλες τις ομάδες, που δούλευε, θα το κάνει και στον ΠΑΟΚ.

Ο Δανός αναλαμβάνει να τρέξει πολλά πράγματα μαζί, καθώς χρόνος πολύς δεν υπάρχει, και βασικό είναι το θέμα προπονητή.

Οι φήμες περί προπονητών, με τους οποίους έχει δουλέψει μαζί στο παρελθόν (Δανών ή Ολλανδών) δίνουν και παίρνουν, αλλά προς το παρόν οι φήμες δεν έχουν φτάσει στα όρια της “πληροφορίας”.

Εκτός των άλλων, στον ΠΑΟΚ έχει προταθεί κι ένας Αργεντίνος προπονητής, που δεν έχει δουλέψει ποτέ έξω από τη χώρα του, ενώ έχουν προταθεί και προπονητές από την Ισπανία, όπου ζει τα τελευταία χρόνια ο Άρνεσεν.