Ένσταση μέσω…βίντεο!

Οι διαμαρτυρίες του μπασκετικού τμήματος του Ηρακλή, αναφορικά με το τελευταίο καλάθι του αγώνα με τους Ίκαρους Σερρών δεν έχουν ακόμη καταλαγιάσει.

Σήμερα μάλιστα, οι “κυανόλευκοι” δια του εκπροσώπου τους, Αντώνη Σαμαρά, υπέβαλλαν ένσταση στην επιτροπή ενστάσεων, κατά του κύρους του αγώνα, καθώς όπως αναφέρουν κακώς δεν μέτρησε το καλάθι του Κώστα Τσότσου στην εκπνοή του αγώνα. Για τον λόγο αυτό άλλωστε, παραθέτουν και το βίντεο με την επίμαχη φάση.

Αναλυτικά δε, η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Ηρακλής έχει ως εξής:

“Η ομάδα μας εκ του εκπροσώπου της, Αντώνη Σαμαρά, υπέβαλλε ένσταση προς την επιτροπή ενστάσεων, κατά του κύρους του αγώνα ”ΓΣ Ηρακλής-ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών” της 8/3/2014 διότι κατά παράβαση των άρθρων 16 και 49 των επίσημων κανονισμών καλαθοσφαίρισης δεν μέτρησε εμπρόθεσμο καλάθι δύο (2) πόντων του καλαθοσφαιριστή της ομάδας μας με τον αριθμό φανέλας 15 (Τσότσος Κων/νος) το οποίο επετεύχθη ταυτόχρονα με τη λήξη της 4ης περιόδου του αγώνα, εντός χρόνου, ενώ παιζόντουσαν τα δέκατα του τελευταίου δευτερολέπτου και όχι εκτός όπως εσφαλμένα αποφάσισαν οι διαιτητές του αγώνα.

Για την ακρίβεια όσων ισχυριζόμαστε καταθέτουμε το βίντεο του αγώνα με το οποίο αποδεικνύεται του λόγου το αληθές”.

)